Breaking News

Tshirt KL 2017


Assalamualaikum..

Tadi Cik Nor ada up satu bungkusan pos laju kat facebook dan instagram. Bagi yang follow instagram dan friend kat facebook mereka baca la kot. Hehe. Sebelum korang tertanya-tanya apa didalam bungkusan tu, baik Cik Nor up kat blog sekarang.

Dalam gambar kat atas tu hah barangnya. Tshirt sempena Sukan Sea Kuala Lumpur 2017 jer sebenarnya. Saja nak tunjuk gempak jer..hihi. Kasi kejutan kat korang  sikit tak apa kan? Ke ada yang marah? Kalau marah sila jangan kawan dengan Cik Nor. Eh..gurau-gurau jer la.

Cik Nor beli la tshirt ni, bukan dapat free tau.hehe. Kawan Cik Nor masa kat universiti dulu  yang offer. Siapa nak tshirt ni dia tolong belikan. RM28.00 sehelai. Kira murah la tu kot sebab orang lain jual RM30.00 macam tu la rasanya. Cik Nor bayar RM35.00 termasuk pos. Nak pergi ambik dengan dia memang koyak baju tu pun tak pergi lagi. Haha

Cik Nor beli baju ni kira menyokong Sukan Sea 2017 ni. Walaupun tak pergi ke stadium kita tetap boleh menyokong dari jauh. Betul tak korang. Sambil-sambil tu boleh buat kenangan. Nak tunggu Malaysia jadi tuan rumah, tak bila lah lagi.

Jom sama-sama menyokong atlet-atlet paralimpik yang sedang berjuang sekarang. Ayuh semarakan semangat kesukanan kita.

23 comments:

  1. Yey... Done follow blog cik nor... Kami followers yang ke 1300 tau...

    ReplyDelete
  2. waa. bagus la cik nor :) mek pun teringin tp takde yang offer

    ReplyDelete
  3. mmm... murah tu... Teman beli baju Team Malaysia pun dah RM50

    ReplyDelete
  4. laaa tak mahal sangat rupanya.. aira ingatkan priceyy. hehe

    ReplyDelete
  5. Ohh cik nor minat ek kumpul t shirt gini.. Hakak tak suka pakai t shirt sebab terasa diri ku kembang semangkuk gitu hihi...

    ReplyDelete
  6. Bestnya ad baju!good luck pd sume atlet paralimpik !

    ReplyDelete
  7. cantik baju ni.tak berkesempatan nak grab masa sukan sea hari tu.

    ReplyDelete
  8. ina pun suka jugak mengumpul tshirt nii.. cantik la ik nor.. lagi lagi kaler hitam

    ReplyDelete
  9. Mmg murah tu cik nor. Hband beli rm30. Dia k.ngah itu dh murah... Haha ada lg yg murah

    ReplyDelete
  10. ms sukan sea aritu, sy ke booth official merchandise ni... punyalah ramai manusia. nk msk pn kena tahan smpi org dlm tu keluar... dah laa panas last2 angkat kaki je

    ReplyDelete
  11. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete