Breaking News

Bila Pageview Ko Naik Mendadak


Assalamualaikum..

Malam tadi ingat nak updates blog tapi asyik berborak dengan housemate, sedar-sedar dah pukul 11.00 malam. Oleh kerana ada hutang dengan blogger lain, maka selepas gosok baju cepat-cepat blogwalking sebab mata dah mengantuk dan jam sudah menghampiri 12.00 malam. Jarang Cik Nor tidur lewat sebenarnya. Entah kenapa 2 3 malam ni terlewat pulak.hehe.


Pageview naik mendadak tu berlaku masa cuti hari raya qurban baru ni. Buka-buka blog, oh my..kenapa tinggi sangat traffic ni. Nak kata ada cerita hot, Cik Nor jarang updates blog kalau hari cuti atau kat kampung. Faham-faham jer la, line  internet macam siput sedut. Lebih kurang seminggu jugak la pageview tu tinggi. Agak-agak korang sebab apa eh?

Bila tengok kat pageview kat pos tak ada lah tinggi sangat. Cukup makan jer orang kata.hihi. Memang jarang terjadi di blog Cik Nor kecuali ada entry panas yang Cik Nor post.hehe. Jarang dah Cik Nor post entry panas sekarang ni. Takut orang kata Cik Nor nak cari publisiti murahan pulak. Tak giteww korang? 

Korang tak payah tanya la berapa pageview Cik Nor sebelum ni. Tentu-tentunya tinggi sesangat.haha. Korang jom la share macam mana nak naik kan traffic blog. Mana tahu boleh membantu Cik Nor dan rakan-rakan blogger lain. Sharing is caring tau😀

24 comments:

  1. Pageviews Cik Nor lagi tinggi dari saya.... huhu.. Tahniah sis... Ada la tu post CikNor yang dapat views...

    ReplyDelete
  2. wowww!! tahniah sis.. bukan calang calang orang niii

    ReplyDelete
  3. peminat misteri kot cik nor skodeng blog ;-)

    ReplyDelete
  4. Huyooo boleh jadi lg semangat ni utk brblog hehe

    ReplyDelete
  5. peghh 10k..xmampun nak capai dlm sehari hehe..btw entry apa yang tgh top tu kekeke

    ReplyDelete
  6. Mek tk penah hiraukan pageview 🤣 Mek update je. Asalkan update hihi

    ReplyDelete
  7. wowww, tahniah cik nor.. hebat...")

    ReplyDelete
  8. waa.. bestnya pv naik.. tahniah tahniah

    ReplyDelete
  9. Wow... Bestnya coke nor mmg bg motivasi klu pv camni

    ReplyDelete
  10. wow tahniah cik nor tinggi tu... ekin nak dapat macam tidak la.. teruk pageview

    ReplyDelete
  11. wah sehari pun dah ribu2. banyak tu. patut cik nor yg share tips dgn kami. hihi. tahniah

    ReplyDelete
  12. Fuyooooo....mmg tinggi tu. Sama standard dgn Diana Rashid nampaknya. Cik Nor kan blogger glemer masuk Tv lagi haruslah pageview meletop hihi...

    Tahniah ye cik Nor... Hakak gitu gitu jerlah pageviewnya ala kadar hihi

    ReplyDelete