KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, October 21, 2016

Spray8 Atasi Masalah Kulit


Assalamualaikum

First time dengan produk dari furley bio ni. Mula tu memang blur jugak lah macam macam mana nak guna spray8 ni. Then baca kegunaan dia untuk apa. Oo.. baru tahu kegunaan dia untuk mengatasi masalah kulit.


Kebetulan masa dapat spray8 ni anak buah Cik Nor baru sahaja ke minyak panas. Dia punya gelembung air tu dah macam belon. Cik Nor try la sembur spray8 ni. Alhamdulillah beberapa kali letak tempat yang terkena minyak panas tu.. gelembung air tu beransur kecut dan gambar atas tu yang terkini.


Korang jangan risau spray8 ni selamat kerana ia di buat dari bahan semulajadi. Dia sesuai digunakan untuk luka, calar, melecur, luka diabetik dan lain-lain lagi. Tiada penggunaan steroid dan alkohol dalam spray8 ni.



APA DIA SPRAY8?

Dah cerita panjang - panjang kat atas. Meh Cik Nor perkenalkan apa itu spray8. Spray8 ini adalah penawar kulit secara semulajadi. Untuk kegunaan luaran yang dikeluarkan oleh Furley Bioextracts Sdn Bhd. 

KELEBIHAN SPRAY8 UNTUK LUKA DAN MASALAH KULIT :-

  • Semulajadi dan selamat, sesuai untuk semua peringkat umur
  • Membunuh bakteria dan kuman
  • Luka, calar, melecur, luka diabatek, luka pembedahan dan masalah kulit
  • Tiada steroid dan alkohol.
Produk syarikat ini telah mendapat: -

  • Ada pensijilan HALAL oleh JAKIM
  • Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
  • Kilang mendapat pensijilan HACCP & GMP


KANDUNGAN SPRAY8

Spray8 mengandungi :
  • Air (Aqua)
  • DermaXanTM (Garcinia mangostana L. ekstrak)
  • ekstrak botani (Quercus infectoria
  • Azadirachta indica
  • Dukung anak  
  • Chromolaena odorata)
  • PEG-40 hidrogenasi minyak kastor
  • Vitamin E
  • 2-phenylethanol
  • Caprylyl glycol
  • Wangian yang dibenarkan.

  SPRAY8 SESUAI UNTUK SIAPA?
  • Pesakit luka diabetik
  • Allegy
  • Masalah ekzema
  • Luka pembedahan/Bekas jahitan 
  • Kulit sensitif 
  • Bed Sore (luka akibat lama tidak bergerak) 
  • Nekrosis (sel mati) 
  • Lepuh air panas 
  • Varikos (biasanya di kaki disebabkan salur darah rosak) 
  • Calar 
  • Kulit rapuh (orang tua) 
  • Ruam Lampin 
  • Gatal-gatal kulit 
  • Campak
  • HMFD (Hand, Mount, Foot Disease )


CARA GUNA SPRAY8
1. Tak perlu goncang, tak perlu bilas lepas guna.
2. Semburkan dalam jarah 15cm ke arah tempat yang bermasalah
3. Tak sampai 5 min akan serap dan permukaan terus jadi kering.
4. Gunakan 3kali  sehari secara tetap untuk dapatkan keputusan positif.

Semudah A B C..hehe.


TESTIMONI SPRAY8 - PENGGUNA LAIN 






DI MANA BOLEH DAPATKAN SPRAY8 NI?


HARGA SPRAY8 :-

RM50.00 (botol semburan 100ml)
RM35.00 (botol semburan 50ml)



Untuk pembelian Spray8 boleh terus  Klik SINI
Nah ambik kod diskaun RM10 ni,  Cik Nor belanja korang : FBIO-CRY


Untuk maklumat lanjut, boleh layari :-






4 comments:

  1. boleh tahan berapa lama utk sebotol cik nor?

    ReplyDelete
  2. boleh beli ni..simpan time kecemasan :)

    ReplyDelete
  3. Macam macam produk sekarang ni ye CiK Nor

    ReplyDelete
  4. wah bagus gak ni.. pastu jenisnya pun spray je. kalau kecemasan kena minyak panas terus spray je kan.. nak dapatkan 1 lah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...