KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 26, 2016

Hari Yang Sepi

Assalamualaikum..

Tajuk entry kemain lagi Cik Nor ni. Sebenarnya dia tak idea tu yang tulis macam tu. 2 3  hari menghilang tanpa entry tiba-tiba hari ni muncul dengan entry entah apa-apa..haha

Cik Nor hilang bukan pergi mana pun. Ada jer tengah tepu idea. Tu la kan banyak sangat ambik job review. Kan dah padan muka. Ada 3 job sedang menanti untuk di review. Tiba-tiba tadi terima whatsapp dari pr...Cik Normi, saya dah pos 2 produk untuk di review.. rasa nak terduduk sekejap. Siap jawab..naper dah pos..ingat nak lewat-lewat sikit. Nasib la pr tu bagi jawapan yang melegakan hati. Saya pos tu sebab takut tercicir...Cik Normi boleh buat review hujung bulan 11 dan hujung 12. Alhamdulillah..

Cik Nor bukan nak riak yer, sejujurnya memang susah sangat nak buat job review ni. Tambah-tambah yang berbayar. Kalau yang just bagi barang boleh consider lagi entry nya. Ya ampun..Cik Nor dah tepu idea sekarang ni..huhu

Dikesempatan ini Cik Nor nak promote blog kawan Cik Nor ni. Blog dia dah lama wujud tapi tiba-tiba mengilang. 2 3 hari ni tiba-tiba dia muncul kembali. Hehe. Cik Nor rindu tau kat Liza Izara. Kalau yang ada blog sejak tahun 2010 confirm kenal dia. Hehe. Mana yang tak kenal lagi tu boleh klik link yang Cik Nor bagi tu. Dia tengah buat contest come back tu. Jom la join ramai.

Tadi macam tak ada idea. Eh..panjangla pulak menulis. Hihi. Stop dulu yer.

9 comments:

  1. hehehe saya idea ada masa pulak takdak..hehhe..tekpo cik kor, kipidap dongibab..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaaa.. baru je hari tu SB sapu sawang dalam blog

    ReplyDelete
  3. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    ++++++
    Hello! Ini bukan spam! Matlamat hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
    Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
    Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
    hormatnya
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. heheh thanksssss ciknorrr.. wowww masyuk tu ciknor, tp klu sy pun tepu jugak otak ni hah hahaha.. takpe ada masa lg nak buat idea utk review produk org tu hehehe. good luck ciknor

    ReplyDelete
  5. Hello !
    Welcome to the "Directory Blogspot"
    We are pleased to accept your blog in the division: MALAYSIA
    with the number: 735
    We hope that you will know our website from you friends,
    Invite your friends by giving them the "Directory award"
    This is the only way to expand the site.
    The activity is only friendly
    Important! Remember to follow our blog. thank you
    Have a great day
    friendly
    Chris
    For other bloggers who read this text come-register
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Asia%20Malaysia____________740%20%20Members
    Imperative to follow our blog to validate your registration
    Thank you for your understanding
    ++++
    Get a special price "Directory award" for your blog! with compliments
    Best Regards
    Chris
    A pleasure to offer you a degree for your site
    http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png
    ++++++
    Hello!
    Selamat datang ke "Direktori Blogspot"
    Kami gembira untuk menerima blog anda di bahagian ini: MALAYSIA
    dengan bilangan: 735
    Kami berharap anda akan tahu laman web kami dari kamu sahabat,
    Jemput rakan-rakan anda dengan memberi mereka "Anugerah Direktori" yang
    Ini adalah satu-satunya cara untuk mengembangkan laman web ini.
    Aktiviti ini hanya mesra
    Penting! Ingat untuk mengikuti blog kami. terima kasih
    Mempunyai hari yang hebat
    mesra
    Chris
    Untuk blogger lain yang membaca teks ini datang-daftar
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Asia%20Malaysia____________740%20%20Members
    Penting untuk mengikuti blog kami untuk mengesahkan pendaftaran anda
    Terima kasih kerana memahami
    ++++
    Dapatkan harga istimewa "Anugerah Direktori" untuk blog anda! dengan pujian
    Salam
    Chris
    Keseronokan A untuk menawarkan anda satu darjah untuk laman web anda
    http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png

    ReplyDelete
  6. cik nor ingat kite lagi tak...??? :)
    takpe.. teruskan dgn job review ye

    ReplyDelete
  7. blogger lama2 ramai yang dah tak aktif..kalau sekarang diaorang aktif memang untung la banyak boleh buat review..heheh

    ReplyDelete
  8. Teringin jugak nak mereview produk Cik Nor tapi malangnya tak de job masuk haha.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...