KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 22, 2015

Khamis yang Cool

Assalamualaikum...
Hari xde idea nk updates apa.just nak nak share untuk renungan bersama....
Esok cuti...jom blik kampung...hihi

Tuesday, October 20, 2015

Bbq kah kita?

Assalamualaikum...

Percubaan pertama updates blog menggunakan tab. Memang kekok sangat. Ejaan asyik salah jer. Lain yang di tekan lain yang keluar. Adoii..dasar xreti guna tel touch screen.haha

Tajuk lain tapi citer lain. Macam xkenal blog cik nor. Blog merapu jer.hihi. majlis bbq tu berlangsung 2 minggu lepas kot disekolah kakak cik nor. Tapi macam biasalan peram biar jadi pekasam dlu baru up kat sini.hehe. sekolah tempat kakak kerja tu suka sangat buat majlis makan2. Cik nor apa lagi ambik kesempatan la..tambah2 cikgu kat sekolah tu dah kenal cik nor. Makin syok la cik nor..haha.

Malam bbq tu ingat xnak g dah sebab esoknya cik nor kerja. Nak kena drive pagi2 lagi ke kota bharu. Tapi dah kakak beria ajak..pergilah jgk teman...cian plk dia tengah preggy sekarang. Part yang paling best...makan kambing bakar..perghh...sedap sangat  cicah pulak dengan black paper source. Memang terangkat la. Ada ayam bakar, bihun goreng n jajan. Memang semua cik nor rasa..hehe.  tapi satu jer kalau makan daging kambing sakit kepala 3 hr xhilang. Betul ke orang kata daging kambing ni panas?

Oklah dah panjang benar merapu. Cik nor stop sini dulu. Bai

Monday, October 19, 2015

FUYOOO !!! GGIVEAWAY BY MAMA DARWIISH


klik banner untuk join
FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish
Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50
Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015
Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015
Syarat-syarat :
1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini
Pemilihan pemenang :
1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email
Follow Blog  : http://mamadarwiish.blogspot.my/ http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/ http://unclezuan.com/ http://mrspuex.blogspot.my/ http://mekzumbie.blogspot.my/ http://www.hafizhafizol.my/ http://aderakukeysah.blogspot.my/ Follow G+ :  : Khalid Kyle Blurrydino
Like Page Penaja :
Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care
Follow Instagram :
@aiinbaharom
@fizaabdrahman
@unclezuan11
@znooraini @mek_zumbie @hafiz_hafizol @khalidkyle
@gloxina17
@acaciabeautycarehq
@qyrabeautycare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...