Breaking News

Kek Sahaja


Assalamualaikum..

Minggu nie rasanya..ni lah entry pertama setelah masuk bukan september. Apa2 pon....hello september. Sekejap je kan masa berlalu. Umur pun dah semakin bertambah..Bersedia dah aku??Bersedia untuk apa? Faham2 lah bila usia dah bertambah..amal ibadat pun kena sama2 bertambah..:)Hari ni sepatutnya hari tanpa kata tapi cik nor tukar la.Hari banyak kata pulak..hehe

Amboi panjang benau ko melalutkan cik nor, back tu the picture. Kek sahaja je sebenarnya..sambutannya tak jer. Adik bongsu cik nor la bising.. Bestday dia xde orang nak sponser kek. Kebetulan hari khamis sebelum balik bos bagi balance duit raya yang dia bagi tak cukup sebelum raya tu.Adalah rezeki lebih, maka sebelum sampai rumah singgah kedai kek & beli kek blueberry kalau tak silap. Sambutannya tak de pun just beli kek sebiji untuk makan ramai-ramai. 

Kek tu sebenarnya bukan untuk seorang tapi gabung untuk dua bulan punya bestday.hehe. Jimat kos katakan. Sepatutnya dah lama entry ni keluar. Tapi cik nor buat tapai dulu maka bertabahlah korang membaca & melihat gambar kek yang dah jadi apa pon xthulah..:) Bestday adik bongsu cik nor pada 27/7, mak cik nor 17/7( hari raya), adik perempuan bongsu cik nor 02/07 dan adik lelaki cik nor yang oku 16/6. Tu yang ada 4 nama atas kek tu. Buat korang semua..hepi bestday & semoga panjang umur , murah rezeki & hepi sokmo..Kak chik sayang semua..:)

13 comments:

  1. Hepi birthday untuk diorang ye. Semoga murah rezeki dan sentiasa sihat. Amiin

    ReplyDelete
  2. La ingatkan bezday cik Nor....rupanya bezday sepusat sepusing hihi....Apa pun Hepy Bezday utk diaorang ....moga sentiasa dlm rahmat Allah

    ReplyDelete
  3. hahahah Happy Belated Birthday buat semua..
    selamat datang September


    Soya antara Fakta dan Auta

    ReplyDelete
  4. happy birthday untuk 4 nama diatas kek....hehehe

    ReplyDelete
  5. ramainya bulan 7 :)
    seronokkan buat n makan ramai ramai
    sekali harung.jimat berbaloi baloi

    ReplyDelete
  6. kek tu dah hilang dh dlm perut.. hihihih

    ReplyDelete
  7. entry di"tapai"kan ye cik nor.
    ha ha ha lawak perkataan tu, cik nor :)

    ReplyDelete