KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 8, 2015

Instant Shawl Terkini Di Cik Nor Collection


 Assalamualaikum.....

Lama kan cik nor tak updates tudung terkini yang cik nor jual.Hari ni ada kesempatan sempat lah updates tudung terkini. 2 gambar kat atas tu Instant Shawl Rania Ber awning...Material : Kain shiffon. Labuh : standard..InsyaAllah..menutup aurat..Harga RM 30.00/ pcs siap pos.

 Yang ni pula..Instant shawl kain tshirt.  Material : kain tshirt yang tak panas. Labuh..: labuh boleh laras ikut citarasa kita.Kalau rasa xnak singkat tak perlulah pin macam model kat atas tu.Tudung ni ala2 tudung muslimah skit . Harga : RM28/pcs siap pos.
Last but not least..model tak berbayar ni pakai. Instant shawl rania jugak tapi xde awning. Bagi yang xsuka awning boleh la pakai yang ni. Nampak muda remaja macam model tu kan?kihkih..Material kain : shiffon. Labuh : standard Harga : RM30/pcs siap pos

Berminat nak mendapatkannya jangan lupa contact cik nor : 0199791081 (sms/call/wechat/whatsapp)

22 comments:

  1. Farah lebih suka yang tak ada awning, sebab tak minat yang ada awning...selamat maju jaya cik nor, apa apa pun memang cantik-cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala kita farah..:) thanks farah..:)

      Delete
  2. Good luck, moga laris jualan tudung nya iya..

    ReplyDelete
  3. semoga rezeki melimpah menjelang syawal ni ...

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... cik nor,

    semoga diperluaskan rezeki cik nor... Amin.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim
      '
      InsyaAllah..aamiin..tq..:)

      Delete
  5. Aida minatbyg awning tu.
    labuh? Aida punya tudung mostly 16cm ke atas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ke? pilih jangan tak pilih..:)

      Delete
  6. cantiknya.... boleh pilih2 untuk raya dah ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..pilih jgn tak pilih..:)

      Delete
  7. Bagi pandangan mata okje yg kilauan ni....tetap tertawan dengan instant shawl yg lama tu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...