KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 9, 2015

1'st Giveaway by Murni Alysa

 Assalamualaikum...

Dah lama rasanya cik nor mendapat jemputan dari puan empunya blog tapi hari ni baru tergerak hati nak join.Maaf yer puan blog.

Saya mahu mencuba Vit-C ini kerana ingin mendapat kulit muka yang cantik, meningkatkan imunisasi badan, dan membantu pembentukan kolagen supaya badan tidak mudah terkena penyakit, muka tidak kusam dan tona kulit sekata. Sentiasa muda remaja gitu..:)

Nak ke : 


Yang tak kena tagged tu klu nak join blh jer.Klik banner cantik kat atas tu..:)

8 comments:

  1. Wow..GA yang lumayan..good luck NN

    ReplyDelete
  2. Good luck..
    Singgah dari GA yg sama dn follow sini..
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...