Breaking News

Harga Sewa Bilik Yg Tidak Berbaloi...

Assalamualaikum....

Dah lama btl aku tak guna pc untuk updates aku punya blog.Biasa aku guna tel aku yg tak canggih tu jer .Tu yg korang nampak aku punya blog dah mcm karangan budak darjah 6.Aku rasa karangan budak darjah 6 tu lagi cantik dari aku punya entry.haha

Mesti korang tertanya-tanya knapa aku tlis tajuk entry aku mcm tu.ermm...nie sbb aku btl2 tak puas hati ngn blik sewa aku skrang.huuhu.Korang bayanglah aku kna bayar RM260 untuk satu blik.Oklah koz aku tak nak kongsi ngn org lain.Aku setuju coz mula2 mask dia bagi blik besar.Tuan rumah tu cakap tu blik sementara coz blik sbnar yg bakal aku duduki tu masih ader penghuni.Aku ok jerlah.

Then tiba masa aku pindah bilik aku sbnarnya.MasyaAllah....Bilik ker stor dia bg aku nie?Ngn blik sempit ada 2 katill.Paling aku terkejut lagi siap ada water tank kat dlm blik.huhu.Tak pernah aku jumpa blik sewa macm tu.Giler ahh..tuan rmah nie.Aku bayar mahal2 dia bagi aku blik mcm stor..Bilik air plk muat2 untk mander n melabur jer...nak cuci kain mmg tak dapatlah.klu nak cuci  jgk terpaksalah celup2 jer kain tu.

Mmg klu korang tgk.Korang pon tak sanggup nak duduk kat blik tu..huhu.So,daripada aku membazir duit dok bilik yg mcm stor or penjara.Hah..korang bayang penjara pastu ader bilik air skit kan kat dalm lkap tu...mcm tulah luas bilik air blik sewa aku.Cuma yg bezanya blik aku dalam blik n ada pintu..hahaha

Oklah...klu ader kesempatan aku ambik gambar n post kat blog nie yer....setakat ini dlu entry aku untuk kali ini.Lian kali aku citer lagi ...yer...babai...muahhhh

3 comments:

  1. Baik pindoh jer...

    Jom join Giveaway Sulung Miecyber's Blog

    http://www.miecyber.com/2012/01/giveaway-sulung-miecybers-blog.html

    ReplyDelete
  2. mahal tu... hehe jom sewa umah mama lynn. ada 2 bilik kosong tp kat pekan kapar la. hehe

    ReplyDelete
  3. Hairun Azmi Hashim:haha..tungglah klu sy free sy joinla...:)

    mama lyn:naper jauh sgt tu??huhu

    ReplyDelete