KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, February 6, 2012

maaf yer semua...:)

assalamualaikum.....firstly aku nak mtk bnyak maaf kepada smua blogger yg follow aku.bkn aku xnak follow back korang.tp aku tak online.nie updates guna phone.mesti korang boring baca blog aku.dulu ader gak gambar.hehe.skarng nak upload gambar tak blh.huhu.satu lagi yg mana iklankn utk join ga kat shoutbox aku.maaf bnyat2.klu sempat aku o nn9 kat pc aku joinlah.harapt2 tarikh ttpnya lambat lagi.huhu.oklah aku stop cnie dulu.lain kali aku tlis panjangt2 lagi..babai..muahhhh

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...