Breaking News

Posh76 3rd Year Anniversary Blog Giveaway!!!!



Syarat~Syaratnya!!

1.Wajib jadi followers Posh76
(haruslakan..senang nak tahu citer blog ni)
~dah follow ~

2.Letakkan link Posh76 dalam bloglist anda
(tak nak letak pun takper tiada paksaan)
~dah letak~
3. Letakkan gambar diatas tu disidebar blog anda dan linkkan dgn entry ni
~siap buat cantik2 lagi~

4.Sila nyatakan apa yg korang sukerrrrr sgt pasal blog Posh76 ni...
(nak bagi komen atau idea membina pun boleh)
~Cantik, menarik & tertarik~

5.Lepas buat entry kat blog sila linkkan entry tu kat ruang komen yer
(senang nak terjah blog u allkan)
~dah ltak..:)


6. Tag 1 orang jer member korang ...kasi happening sikit

Sape2 yg nak join GA nie click jer kat banner tu.Mana tahu kot korang menang nant...InsyaAllah...



4 comments: