Breaking News

Photoshoot Raya

Assalamualaikum..

Tajuk entri tak henggat. Dah macam retis ko. Siap ada photoshoot bagai kekonon. Padahal ke laut ko jah.haha. Ini lah kerja kami berdua bila tiada tetamu datang dipetang raya pertama. Idea adik lah ni...ajak Cik Nor bergambar. Cik Nor apa lagi macam orang mengantuk disorongkan bantal la. On jer la.

Nak bergambar jauh-jauh takut ada tetamu datang. Pilihan lokasi terakhir kami ialah depan kebun bunga mak dan jalan raya sebelah rumah. Haha. Kebun bunga depan rumah manakala jalan raya sebelah rumah. See, kalau ada tetamu datang kami boleh tahu. Possing pon kaku macam tunggul kayu ada hati nak buat photoshoot.๐Ÿ˜‚

Ada cerita lawak disebalik photoshoot kami tu. Yang kami shoot kat jalan raya tu la. Asal ada motor lalu mencicit kami ke tepi. Pelik orang pandang kami. Pakai lawa-lawa dok tepi jalan. Kami ignore kan aje. Janji kami dapat shoot yang kami nak. Perhgg.. macam shooting filem la pulak.haha. Berangan nak jadi macam retis xsalah kan. Apa citer raya korang. Meh la share๐Ÿ˜Š


6 comments:

  1. selamat hari raya ♥
    hamboi..sempat lagi..

    ReplyDelete
  2. photogenit jugak cik nor..cantik pulak jalan tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha...cik Nor ni...tapi betul laa...dah alang-alang pakai cantik...baik abadikan :D

    ReplyDelete
  4. mesti org tu pelik pe hal dok ats jln bdk2 ni ;-)

    ReplyDelete
  5. ha ha :-)
    Wajib la photoshoot dgn baju raya kan.
    aida dgn ipar duai ari tu pun bergambo depan umah mak mertua.
    bermonopod memasing.
    jiran sebelah dok tgk aje menantu2 cucu2 cik munah yg giler camera ha ha :-)

    ReplyDelete