Breaking News

"Exclusive Giveaway By Cik Bunny"



Syarat:

1. kena lah terjah sponsor utama ni: http://bit.ly/JTlCE7
2. Terbuka kepada warga Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia.
3. mempunyai blog.
4. follow blog Inspire Bunny (penganjur), Bunny InspiredNMA ShopButikpinkku dan Heart Inspiration (boutique).
5. jika ada akaun facebook, sila subscribe dan like fanpage:
















How To Join this giveaway?

  1. Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway By Cik Bunny" , Copy banner giveaway DI SINIdan linkkan ke entri ni.
  2. Tag kalau rajin nak tag. promote pun boleh *Ada hadiah untuk top referral
  3. Di akhir entri anda letak ayat ini " Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop, Butikpinkku, Bunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "
  4. Dah siap? tinggalkan link blog link penyertaan anda berserta nama facebook(jika ada) di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.


Tarikh tutup: akan ditutup sekiranya lebih dari 500 penyertaan. (without double link) Jadi, kalau nak ditutup lebih cepat, ajaklah ramai2 join GA ni k. Ada hadiah untuk top referral! =D

Juri Giveaway: originally Random.org kecuali pemenang top referral.

Peringatan:
  1. Untuk entry ni, hanya URL penyertaan sahaja akan diaprove. komen lain atau double link akan di remove. So, sekiranya ada sebarang pertanyaan, pertukaran link atau komen boleh contact Cik Bunny di Facebook or email.
  2. kalau ada peserta yang tak ikut syarat, pepaham jela apa akibatnya ~keke

Mudah kan? tak perlu susah payah nak follow ramai sponsor sana sini. cukup 2-4 sponsor je.


HadiahLEBIH RM100+!!!
TSHIRT COUPLE tajaan NMA Shop (Top Referral without any fraud clicks )
shawl/tudung/pashmina tajaan Butikpinkku
vouchers tajaan Heart Inspiration (boutique)
Mustache dan Domokun corner bookmarks handmade tajaan Bunny Inspired
blogskins (pilihan pemenang) tajaan Bunny Inspired




UPDATED!
  1. Pencarian sponsor ditutup
  2. [UPDATE] Seminggu Selepas Exclusive Giveaway By Cik Bunny
  3. coming soon...


haha..aku malas nak taip..aku copy paste jer cik bunny punya....Saper2 yg nak join leh arr click kan banner tu.All the best  n moga kita smua menang...aamiin....:)

4 comments:

  1. jemput join giveaway ini. ;) tarikh tutup: 7 jun 2012!

    http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

    ReplyDelete