KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, February 4, 2015

Ole-Ole Dari Sabah



Assalamualaikum..

 Adeiii...seminggu sekali gamaknya cik nor updates blog.nak buat macam mana cerita banyak nak cerita tak idea dan mood tak de tak boleh nak buat apa lah..haha.Cinta tak boleh di paksa..eh kenapa masuk bab cinta pulak cik nor ni?Sengal kan cik nor ni..haha

Oklah berbalik kepada gambar kat atas tu. Tu la ole-ole yang cik nor dapat dari kawan sekolah cik nor yang kerja kat KL dan pergi bercuti ke Sabah hujung tahun lepas.Ingat dia main2 nak bagi ole-ole rupanya betul....alhamdulillah..:)

Tapi citer yang paling best masa abang posmen hantar ole-ole ni.Dia tiba2 tanya datin nor...cik nor pulak tak clear dia tanya apa.Tapi cik nor ia kan saja la..haha..Bila dah dapat parcel tu..baru cik nor perasan yang kawan cik nor tulis DATIN kat depan nama cik nor.Itu yang abang posmen tu pelik tadi.Datin apa kerja tempat bangunan kedai jer..haha..Masin mulut ko ida..jadi datin aku ..aamiin

Oklah dah panjang benar merapu.Lain kali merapu lagi..:)

 

13 comments:

  1. Hahaha..sampai juga tulis macam tu kan cik nor

    ReplyDelete
  2. Cantik dimata kaum wanita hadiah tu kan datin..:)

    ReplyDelete
  3. wah. dapat datin dah.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Hi datin, boleh berkenalan..hehehe

    ReplyDelete
  5. Haha .....tak kiralah kerja kat rumah kedai ke hape janji Datin! Mutiara yeh cik Nor tu....

    ReplyDelete
  6. Wow, ni msti mutiara ori dr sabah, cantik le.....;-)

    ReplyDelete
  7. perggh, datin tuu.. hehehe..
    tahniah kak nor..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...