KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, February 26, 2015

GIVEAWAY NOVEL ALAF 21 BUAT RAKAN BLOGGER ZAMANI ABE









http://zamani84.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html 

Assalamualaikum...

Jom join GA ni..Dah lama btl cik nor tak join GA...Jumpa GA terus join jer..haha.Kepada yang berminat nak join jangan lupa klik banner kat atas tu..:)

P/s: Zam, blog zam mmg sentiasa kat bloglist cik nor..:)

19 comments:

  1. good luck..saya pun nak join jugak la nanti...:)

    ReplyDelete
  2. Good luck ye (=
    Jom singgah ke
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen same.
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  4. gud luck...
    jemput join segmen di blog saya http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html tq

    ReplyDelete
  5. hi dear ;)
    PG datang dari segmen yang sama, http://mrsyatie.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html datang nak
    jemput join iPhone 5S Giveaway ni juga :) jom!

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum.. cik nor,

    semoga berjaya dalam segmen nie... k, segmen daripada zamani84...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. All the best cik nor.dh klik iklan sekali.=D

    ReplyDelete
  8. selmt berGA cik nor..n gud luck jg ^_^

    ReplyDelete
  9. Good luck! singgah dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  10. Good Luck
    http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum
    singgah dr segmen yang same
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/03/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  12. Selamat berjaya.
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. boleh la nanti follow blog ayu dan join segmen yang ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/giveaway-novel-alaf-21-buat-rakan.html

    ReplyDelete
  14. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...