Friday, July 18, 2014

Hadiah Pengomen Tegar


Assalamualaikum

Haishh..malas bebenor cik nor nak menulis sekarang ni.Nak buat macam mana.Kerja terlampau banyak then mood pulak ke laut.Memang hancurlah blog kalau macam selamanya.huhu.Bila la kerja nie nak surut..huhu.kalau nampak cik nor join GA or segmen tu harap korang semua fahamlah cik nor tak der masa.

Hadiah dari ida nie dah lama sampai cuma cik nor jer yang tak der masa nak buat entry untuk dia.Maaf yer ida, cik nor lambat buat entry pasal hadiah yang ida bagi ni.Hadiah ni untuk pengomen tegar bulan April & Mei.Ini mana? Ni haa blog dia..Ida Syuhada a.k.a http://idasyuhada.blogspot.com/. Mesti korang knal lah dia,,..:)

Thank you very much ida..:)

Baik hati klik sini :
1.SINI
2.SINI


11 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...