KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, September 25, 2012

Meet Uncle Nasa & Untie Suzana..:)

 Sebenarnya gamabar nie masa bulan puasa hari tu tp aku simpan buat pekasam kat dalam pc aku.haha..hari terasa nak upload kat blog lah plk.Nie..kitaorg g pasar ramadhan kat Tanah Merah Kelantan.Time nie Thr Gegar ada wat majlis berbuka puasa ngn pendengar setia THR gegar dengan pendengar area Tanah Merah dan sekitarnya.Yang ni masa diaorng tgh promosi kedai jual kuih akok..korang merah knal kan kuih akok yg pepular kat Negeri cik Siti wan Kembang....:)Igtkan nak snap banyak gambar diorang tp pengunjung kat pasar ramadan tu ramai sangat.So, ini jer lah yg dapat aku snap..:)
 Nie anak buah aku yg sulung bukan main lagi possing ngn suzana.Tp tak per suzana nie sporting la.Tak kira sapo yg nak posing smua dia layan.
 Yang nie adik dia plk.Senyum cam buat2 jer dik.Cian untie sue senyum melebar jer..adik mcm senyum terpaksa jer,haha..Dia sebnarnya minat kat untie Zura..tp zura tak der time nie..huhu
 Perghh..ngn uncle nasa lah plk...Yg nie kitaorng main redah jer..klu malu2 tak dapatlah nak bergambar ngn diorang nie..hihik
Adik pon tak lepas peluang nak bergambar ngn uncle nasa.Walaupon senyum tawar...possing je lah..haha.Korang tanya mana gambar aku?tak dernya aku nak bergambar..muka aku bukannya lawa nak bergambar yg selebriti nie..haha


psst...sapolah yg bertuah jd followers aku yg ke-50???

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...