Breaking News

Lazada Birthday Blogger Contest


HAPPY BIRTHDAY TO LAZADA

selamat ulang tahun yang ke LIMA ( 5 ) buat LAZADA. Sungguh tak sangka dah 5 tahun Lazada bertapak di Malaysia. Cepat sungguh masa berlalu yer. Tup-tup dah 5. Bila erk kenal Lazada ni. Alamak lupa la pulak. Hehe. Sempena  Lazada Birthday Sale 22 – 24 March 2017, korang jangan lepaskan peluang untuk grab barang-barang yang korang idamkan selama ni. Ini kerana sempena Lazada Birthday ini potongan diskaun ditawarkan sehingga 90%. Wow...murahnya. Rugi tau kalau tak grab.

Jika korang seorang blogger jangan lupa sertai  “LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST”.  Wohaa.. banyak hadiah menarik yang ditawarkan. Rugi tau kalau tak join.


APA YANG AKU SUKA DENGAN LAZADA ?

Perghh.. soalan...cepu besi ni. hehe. Confirm lah jawapannya suka shopping online la. Just klik dan tengok harga. Kalau dah berkenan dengan barang dan harga just bayar. Tunggu barang sampai jer. Tak perlu keluar pergi kedai or shopping compleks. Jimat segala-galanya. Petrol, masa dan juga tenaga. Mudah sangat shopping kat Lazada ni, semua barang ada...gadget, living home, grocery dan macam-macam lagi barangan yang ditawarkan dengan harga yang paling murah dan mampu milik. Barangan yang ditawarkan sangat berkualiti dan servis yang ditawarkan memang tip top.

3 PILIHAN BARANGAN DARI LAZADA

Jom tengok barang apa yang masuk senarai impian Cik Nor untuk mendapatkannya. Tunggu harga runtuh dari Lazada.. terus Cik Nor grab..hehe


Yang pertama confirm lah laptop. Dah lama mengidam nak ada laptop sendiri. Tak dapat yang ni, dapat yang lain pun ok. Janji ada laptop sendiri. Senang nak blogging.
 


Yang ke-2 power bank. Bukan tak ada power bank langsung, ada tapi macam tak puashati sikt la. Faham-faham sahaja la bila ada power bank tak ada brand ni
 

Ini handphone idaman Cik Nor. Selama ni Cik Nor guna tab jer, susah la nak selfie. Kalau dapat handphone mesti cantik gambar selfie Cik Nor. opss.. bukan nak selfie sendirian tapi bersama barang-barang untuk di review.

 PENDAPAT SAYA UNTUK MENINGKATKAN LAGI LAZADA

Pada pendapat Cik Nor, Lazada patut mepertingkatkan lagi mutu perkhidmatan penghantaran barang kepada pelanggan. Ramai pelanggan mengadu barang yang di tempah lambat sampat atau menukar syarikat penghantaran cepat (kurier) yang lebih laju dan cepat. Lazada jugak perlu menambah produk supaya lebih banyak untuk menarik perhatian pelanggan untuk membeli-belah di Lazada. Jadi kan Lazada sebagai pusat shopping online terbesar di Malaysia dan di seluruh dunia. Atau mungkin Lazada mengeluarka produk sendiri yang berkualiti dan berjenama LAZADA MALAYSIA

UCAPAN SEMPENA BIRTHDAY LAZADA

Happy Bestday yang ke- 5 buat Lazada. Semoga Lazada lebih maju dan sentiasa memberikan diskaun kepada pelanggannya setiap masa. Moga Lazada menjadi pusat shopping online yang ternama di serata dunia.


Kepada kawan-kawan Blogger, jangan lepaskan peluang terbaik ini untuk korang  merebut hadiah dari LAZADA.

Macam mana nak Join Contest dari Lazada?

Contest yang terbuka untuk para blogger ini sedang berlangsung 1 March sehingga 23 March 2017. Semakin ramai blogger yang join, semakin banyak dan lumayan hadiah Lazada tawarkan.
  Apa hadiahnya? Taraaa....lumayannya...:)

Kurang 50 Peserta (10 Pemenang) 
1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 
Lebih dari 50 dan Kurang dari 100 Peserta (20 Pemenang) 
1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 
Lebih dari 100 Peserta (30 Pemenang) 
1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 

Teruja tak??????
 
JOM KITA JOIN CONTEST NIE
ADA MASA LAGI 2 HARI YER !


KLIK SINI  CONTEST LAZADA 

14 comments:

  1. cikcor.. akak join jugak.. eh tengok telefon ciknor tu macam best la pulak...hahahaha

    ReplyDelete
  2. macam menarik je..nak join gak r..good luck Awak.. :)

    ReplyDelete
  3. Gut luck cik norrrrrr... moga ada rezeki kita untuk menang contest ni cik norr yee.. :)

    ReplyDelete
  4. The Lazada review sounds wonderful!. This is amazing. good-luck for this contest :)

    ReplyDelete
  5. semoga rezeki menyebelahi cik nor

    ReplyDelete
  6. tak sempat nak join
    gud luck cik nor

    ReplyDelete
  7. Lazada is really big player in SEA market. Just found your blog while i'm searching "Lazada Bloggers" in the Google. Your review is awesome.
    Thanks for sharing!

    ReplyDelete