Breaking News

Hadiah Lagi



Assalmualaikum..

Hari Ahad minggu ni abam pos laju datang bawak parcel. Memang Cik Nor akan datang 2 hadiah minggu ni, cuma Cik Nor tak pasti mana yang sampai dulu.  Cewah macam blogger glemer jer Cik Nor ni, siap orang hantar dia lagi.haha. Tak adalah sebenarnya hadiah yang Cik Nor terima bersebab, buka suka-suka orang nak hantar kat Cik Nor.

Hadiah ni datangnya dari blogger Fieza Sani. Kenapa Cik Nor dapat hadiah ni? Dari tadi lagi Cik Nor tak jawab-jawab kan? Sebenarnya Cik Nor jadi pengomen tegar kat blog dia. Tak sangka juga rezeki berpihak kepada Cik Nor. Alhamdulillah. Cik Nor singgah blog dia komen ciput-ciput jer. hehe. Tapi dia bagi juga hadiaha kat Cik Nor. Terima kasih ya Fieza.


Tadaa..ini lah hadiah yang Cik Nor dapat. Bekas tipuware. hihi. Fieza ni macam tahu-tahu jer Cik Nor selalu bawak bekal pergi kerja. Bertambah la lagi koleksi bekas tipuware Cik Nor. hehe. Cik Nor suka kumpul barang-barang macam ni. Kalau tak guna untuk bawak bekal Cik Nor guna untuk simpan makanan kat bilik ni. Biasalah kan sewa bilik makanan tuan rumah tak bagi letak luar. Nampak tak kemas rumah kalau barang makanan letak luar. Adoi..Macam-macam la tuan rumah ni. Ikutkan ajer kata dia.

Bila letak kat dalam bilik ada jer benda yang nak menumpang makanan kita. Alpa sikit jadi habuan semua atau lipas la. Tu yang kat dalam bilik Cik Nor banyak Botol atau tipuware tertutup rapat. Untuk mengelak makanan dia makan oleh diaorang tu. Baik mencegah sebelum  berputih mata.

Apa-apa pun terima kasih sekali lagi Fieza sebab bagi Cik Nor hadiah. Korang yang nak kenal siapa Fieza boleh lah klik link yang Cik Nor bagi kat atas tu. Mana tahu kot lepas ni korang pulak jadi pengomen tegar kat blog dia. hehe

23 comments:

  1. wahh..untung cik nor ya...
    dapat hadiah...♥

    ReplyDelete
  2. wah huntonglahhhh....apa isi kat dalam tuuu..kiki

    ReplyDelete
  3. Tahniah cik nor. Kinah pun minat juga tipuware ni hahah

    ReplyDelete
  4. cute je dapat container as gift. boleh la nak ganti2 dgn Tupperware utk bawak lunch.

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  5. Tahniah cik nor rezeki nak g kenal eh fieza nak boom hahaha

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah smpai dlm keadaan elok.. Risau tutup dia tu pecah kena campak2 masa proses penghntrn.. Haha..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah murah rezeki....cngratss.
    btw done following ur blog....kalau free2 jemput lah menjengah kat my blog yer....
    http://myaleo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. tergelak baca brand tipuware, opss sorry 1st time dgr btul ka ada? apapun tahniahh

    ReplyDelete
  9. Kiranya sepanjang minggu ni minggu hadiahlah ek.....untunglah hihi....
    Oh Cik Nor dah sewa bilik ek....macamana okay ke?

    ReplyDelete
  10. Mama pun pn suka simpan tipuware.. congratulations ciknor

    ReplyDelete
  11. jgn lupa boh nama kat tipuware tu nnt cpt hilang hehehe

    ReplyDelete
  12. Bestnya dapat hadiah lagi. rezeki kak Nor :)

    ReplyDelete