Breaking News

Sentap Aku Baca Komen Ni !!


Assalamulaikum..

Baca tajuk pun korang tahu kan, Cik Nor sedang marahkan? Eh..marah ke? Mana ada, saja jer buat tajuk macam tu nak bagi gempak sikit. Kasi orang berminat nak baca walaupun isinya tak best mana pun. Eh..giteww pulak. Tunggu Anies..Cik Nor jawab pertanyaan mu itu.haha

Cik Nor bukan sentap dengan pertanyaan Anies tu tapi Cik Nor sentap sebab tab buat hal. Habis semua gambar dalam tu hilang sebab tab kena format balik. Cik Nor tahu la Cik Nor ni comel, jangan la jeles sangat Anies..haha. Jap lagi Anies buat entry..Aku sentap dengan entry Cik Nor. haha

Sebenar entry Open House Cik Nor Part 1 tu hanya untuk pengenalan sahaja. Tu yang banyak gambar-gambar comel Cik Nor..haha. Done masuk bakul angkat sendiri. haha. Gambar untuk makan-makan Cik Nor nak letak dalam part 2 atau part seterusnya. Begitu lah niat dihati. Tapi apakan daya takdir Allah menentukan segalannya.

Tab buat hal, habis semua gambar-gambar hilang. Maka tiadalah part seterusnya untuk open house Cik Nor. Yang tukang share gambar ni confirm dah delete semua gambar yang ada kat diaorang. yelah..gambar ni memenuhkan memori telefon jer.huhu

Kalau ada rezeki, Cik Nor cuba cari kot-kot ada lagi kaum kerabat Cik Nor yang simpan lagi gambar masa open house tu. Kalau ada, adalah part seterusnya. Kalau tak ada baca jer lah part 1 tu.haha. Itu jer sebenarnya nak membeber malas ni. Buat Anies, Cik Nor tak sentap kat awak tapi sentap kat tab. Selalu jer buat hal..buang kan..eh mana boleh..income tak ada nak beli baru.haha. Saper tak baca lagi pasal tab Cik Nor boleh baca bila tab ko buat hal.

Siapa Anies? G la baca blog dia : http://aniesandyou.blogspot.com/...haha

12 comments:

  1. salam..
    kemain cik nor nye tajuk..ingt sentap dgn siapa..haha

    ReplyDelete
  2. hahahaa. ingatkan betul2 tengah marah tadi.. tertipu i..

    ReplyDelete
  3. Oo.. ingatkan nape dah tadi hikhik. Sabar ye ciknor

    ReplyDelete
  4. alolo..sian cik nor..tak pe, menabung beli tab baru..buat side income meniaga ke sementara nk dpt keja baru...

    ReplyDelete
  5. perkara biasa tu..

    sebab itu perlu simpan dalam Google Drive..

    kalau rosak gajet..masih ada simpan di Google Drive..

    ReplyDelete
  6. Ciknor, cuba trus simpan dlm google drive. Rasanya masih terselamat lagi gambar gambar.

    ReplyDelete
  7. sentap kewwwwww hahahahaha bertabah laa cik nor... sy dah penah kena nk meraung pun x gn...

    ReplyDelete
  8. Hehehe ingatkan dah sentap tadi...

    ReplyDelete
  9. alaaaa sedihnya gambar dah banyak hilang. Walaupun comel tetap ada value kan cik nor

    ReplyDelete
  10. sedih!!!
    aida pernah terkena.
    meraung!!!

    ReplyDelete
  11. Tajuk dia kemain tu.. Nasib xsentap dekat ekin hahaha

    ReplyDelete