Breaking News

Bangkok Mari


Assalamualaikum..

Korang tak pelik ke? Sejak 2 menjak ni blog Cik Nor dah tak buat review produk. haha. Merajuk ke Cik Nor tak buat review? Mana ada merajuk, sebenarnya Cik Nor banyak buat review kat IG dan FB. Siapa-siapa yang nak suruh Cik Nor buat review boleh email yer. Harga jangan risau, Cik Nor bagi harga kasih sayang jer..hihi

Eh, panjang pulak promote pasal review. hehe. Berbaik kita kepada gambar kat atas tu. Keychain c/w ketip kuku tu Cik Nor dapat dari jurutera Cik Nor yang ke Bangkok atas urusan kerja dengan Daikin. Alang-alang dia dah ke sana, kita kirim la ole-ole..haha. Kirim pakai air liur, nasib tak dapat air liur jugak..haha

Cik Nor tengok staff lain dapat macam cantik jer. Cik Nor dapat..hurmm. Malas nak cakap la..haha. Banyak cikadat kan Cik Nor ni, orang dah bagi terima dan syukur la. Nak pergi sendiri memang tak la kalau tak kaya. eh..gitu pulak.

Makin bertambahlah koleksi ole-ole dari luar negara Cik Nor. Walau tak dapat pergi sendiri, dapat ole-ole orang bagi pun dah syukur sangat.  Apa Cik Nor merapu malam ni..sebelum merapu tak tentu pasal baik stop dulu..haha

Apa-apa pun terima kasih buat jurutera Cik Nor sebab bagi keychain ni. Lepas ni kita dah tak jumpa dah. Cik Nor kena bawa haluan sendiri dah. hukhuk..sedihnya.

Korang banyak tak dapat ole-ole dari luar negara. Mesti banyak sebab g sendiri kan?hihi

12 comments:

  1. xpe skurgnya ada yg nak bg juga kan tu..
    kenangan =)

    ReplyDelete
  2. ms bos sy sihat, kira selalu jg laa dia travel. bla blk mesti ada ole2 utk kitorang... laa ni nk ole2 kn g sendiri hahaha

    ReplyDelete
  3. Saya suka kumpul key chain dan fridge magnet. :)

    ReplyDelete
  4. wahh..suka betul ciknor dengan keychain ni.alhamdulillah..ada juga org ingat ciknor.

    ReplyDelete
  5. bagus tu mnghargaii pemberian orang lain

    ReplyDelete
  6. rabia dapat pun daripada kwn2 my mum lah bagi.anak2 kwn umi pergi travel oversea.so diorang bagi lah kat rabia.

    ReplyDelete
  7. tahniah cik nor kerana dapat buah tangan.

    ReplyDelete
  8. tengok ole2 cik nor, ketip kuku ni..teringat ketip kuku kita beli kat Jepun dah hilang..uwaaa..mr hubby la ni..lepas pinjam ntah mana dia letak.....

    ReplyDelete
  9. byk jugak dpt dari oversea, kawan2 bagi.
    sendiri?
    lom ada rezeki holiday jejauh. tabung lom penuh :)

    ReplyDelete
  10. Cantiknya.. Ekin pun xpergi gak cik nor banyak dapat daripasda org bagi gak

    ReplyDelete
  11. waaa..bestnya dapat keychain bangkok

    ReplyDelete