Breaking News

Live Streaming France vs Croatia



Assalamaualaikum..

Peminat-peminat bola seruluh dunia pasti tertunggu-tunggu perlawanan Piala Dunia 2018.  Bagi yang tak dapat tengok live kat tv atau big screen korang boleh jer tengok kat live streaming.

Ni Cik Nor bagi link untuk korang tengok live streaming France vs Croatia.


8 comments:

  1. tak tengok pun..tido awal..huhu..apapun tahniah Perancis

    ReplyDelete
  2. caya la France..kita memang penyokong France dari awal lagi..haha... #teamlalang sangat...

    ReplyDelete
  3. Amboi minat bola ye CikNor? Kita fail la bab bola ni..

    ReplyDelete
  4. dr segi permainan croatia mmg berhak mng. mmg betul ckp abang sy, sblm WC lg croatia dah tunjukkan ciri2 juara ms perlawanan pra-WA tp tu laa... rezeki x menyebelahi mereka... apapn pencapaian mereka lbh baik dr 20 thn lps di tmpt ke 3

    ReplyDelete
  5. saya tak tengok bola tapi saya update info je pasal bola

    ReplyDelete
  6. Tak minat bola lah Cik Nor.... Pak King pun sama hihi.... esok pagi google keputusan je hahaha

    ReplyDelete
  7. Hihi dok tengok kat TV1 haritu, France menang yer..

    ReplyDelete
  8. Wah Cik Nor tengok world cup yer

    ReplyDelete