Breaking News

Banyak Dapat Jemputan Rumah Terbuka?

sumber gambar dari google

Assalamualaikum...

Selagi tak habis bulan Syawal selagi tu cerita pasal raya kat habis. hehe. Biasalah kan, rayakan sebulan.  Habis bulan Syawal kita tutup la cerita raya ni. Kalau kat luar Kelantan mesti meriahkan? Setiap hari ada jer orang buat rumah terbuka. Tak kiralah secara kecil-kecil atau pun besar-besaran. Yang pasti rakan terdekat dan ahli keluarga terdekat menjadi jemputan.

Kalau kat Kelantan tak ramai yang buat rumah terbuka ni. Mungkin banyak faktor mereka tidak menganjurkan rumah terbuka ni. Yang selalu buat badan-badan korporat jer lah. Kalau kat tempat kerja Cik Nor ada lah dapat jemputan dari badan-badan korporat ni tapi Cik Nor jarang pergi. Biasalah kalau badan korporat yang anjurkan mesti jemputannya VIP. Kita pulak orang biasa-biasa jer.hihi

Korang banyak ke dapat jemputan rumah terbuka tahun ni? Cik Nor untuk tahun ni memang tak ada langsung. Mungkin masing-masing tengah mengalami masalah kewangan. hehe. Tak apa lah tak ada orang jemput pun, nanti Cik Nor buat rumah terbuka sendiri jer la. hehe. Gurauan atau betul-betul kejadian ni Cik Nor?

Korang tunggu jer la nanti. hihi. Mana-mana yang friend dengan Cik Nor tak facebook mungkin akan tahu awal..hihi

8 comments:

  1. boleh percaya ker ni xde jemputan.. hehe

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    Entry terkini :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/saham-akhirat-insyaallah.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/8-jul-2018-majlis-tahlil-arwah.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/surat-cinta-daripada-allah-tentang-solat.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/sesi-blogwalking-julai-tamat-hati-senang.html

    ReplyDelete
  2. saya dapat jemputan dari keluarga :D

    ReplyDelete
  3. Zumal pergi zumal terbuka pak andak zumal jer. Hehe...

    ReplyDelete
  4. banyak je jemputan tapi banyak tak boleh hadir huhuuu...puasa tak meriah raya pun tak meriah tahun ni,en suami kerja kerja kerjaaaa huhuuuu

    ReplyDelete
  5. 3 jemputan je open house syawal ni.Biasalah.. kita org biasa2.. sape nak jemputšŸ˜„

    ReplyDelete
  6. tak banyak sangat jemputan open house

    ReplyDelete
  7. bnyk jugok tp yg office kebanyakkannya. rumoh ada setiap hjung mgu hehe

    ReplyDelete