Breaking News

Totebag | Hadiah GA


Assalamualaikum..

Haish.. berat sungguh tangan Cik Nor ni nak menaip bila lama bercuti dari menulis blog kesayangan hamba ini. Lama ke? Rasanya baru 4 hari jer kot. Malam tadi ingat nak menulis tapi sakit kepala sesangat. Terpaksa batalkan niat suci murni tu. Hari ni pun ada lagi kesan sakit kepala malam tadi tapi tahan jugak sakitnya sebab dah rindu sangat nak menulis kat blog.hehe

Cik nor dapat tote bag tu minggu lepasa tapi tak sempat nak updates terus minggu lepas. Gambar dah ambik tapi nak updates tu makan masa lah jugak.hehe. Korang faham-faham la kalau hadiah tu sampai hari khamis. Maka selamat dari menulis kalau hari khamis.

Hadiah tote bag ni dari Ga yang di anjurkan oleh anasuhana.com. Korang mesti kenal Ana ni. Blogger tersohor dan kaki jalan ni. Kalau yang tak kenal lagi tu klik link blog yang Cik Nor bagi tu. Boleh la korang berkenalan dengan lebih rapat lagi. 

Dok tengok ramai blogger GA dia. Masa tu  dah tergoda, pergi la jugak intai dia punya syarat. Eh, senangnya syarat. Apa lagi, terus la join. Entry GA tu kat Sini. Tak sangka pula, last-last minute join menang pulak hadiah. Alhamdulillah..

Totebag tu Cik Nor letak laptop Cik Nor yang tak ada bag. Manakala perfume tu Cik Nor bagi mak, cian dia asyik kehabisan perfume jer. hehe. Orang kata sharing is caring kan. hehe. Apa yang kita ada lebih apa kata bagi kepada yang tak mampu. Tak gitu korang.

Kepada Ana, terima kasih banyak-banyak bagi hadiah yang menarik ini. Kalau buat GA lagi jangan lupa ajak Cik Nor. InsyaAllah...ada masa Cik Nor join.

14 comments:

  1. cantik. Seronok dapat hadiah limited edition macam ni kak nor. Tahniah!

    ReplyDelete
  2. Tahniah dapat hadiah comel! Saya join jugak tapi takde rezeki..hihi

    ReplyDelete
  3. cantik! eh..tote bag ke sally dok ingat la t-shirt masa cik nor upload harituu..hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah... ehehehe.rezeki ga tu kan.. seronok betul

    ReplyDelete
  5. Tahniah cik nor, zumal pun ingat tshirt

    ReplyDelete
  6. wahhh comelnya totebag.. tahniah cik nor

    ReplyDelete
  7. wahh! Bestnya dapat hadiahhhhh

    ReplyDelete
  8. nmpk nyer pasni ke dtg KL selalu ;-)

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniah cik nor! Cantik tote bag tu :D

    ReplyDelete
  10. tahniah cik nor. cntik tote bag tuuu! cun

    ReplyDelete