Breaking News

Keyword Blog Cik Nor


Assalamualaikum..

Dah 2 3 kali buka tutup blog. Nak tulis apa pun tak tahu ni. Akhir sekali godek-godek kat darshboard jumpa keywords ni. Yang keyword limau pulut tu memang dah selalu orang cari. Sebab entry limau purut tu memang salah satu entry popular blog Cik Nor. hehe

Tak sangka pulak orang cari menu keduri masakan kampung. Entry tu dah lama berlalu. Gambar entry tu pun Cik Nor pinjam dengan pakcik google jer.  Glemer jugak entry tu sampai orang siap google lagi. Ni hah entry nya https://norminieza.blogspot.my/2017/05/kenduri-on-spot.html. Baca kat situ siapa yang tak pernah baca lagi. Amboi Cik Nor kan siap promote lagi suruh baca entry lama dia.

Menu masakan kampung ni memang sedapkan. Tambah-tambah kalau ada masak lemak, lawan pulak dengan ikan masin, sambal dan ulam. Memang orang kata mertua lalu kat depan pun tak perasan.  Cik Nor kalau balik kampung ada lauk cenggitu memang bertambah la makan. hehe. Sedap yang amat orang kata. Walaupun simple tetap menawan hati.

Korang kalau bab makan-makan ni suka lauk yang macam mana? Meh la sharing dengan Cik Nor mana tahu selera kita sama.  Nanti boleh kita kongsi-kongsi resepi masakan. Eh..macam Cik Nor pandai masak..hehe. Sebenarnya Cik Nor pandai makan jer. Masak yang simple boleh la. Kalau macam masak kari tu kurang sikit. Boleh masak tapi kena selalu tanya mak la..hihi

Oklah dah panjang benar merapu ni. Stop kat sini dulu, ada masa Cik Nor tulis lagi yer.

8 comments:

  1. bestnya kalau salah satu entri dicari oleh google kan

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah cik nor. best kalau entri kita dicari di google <3

    ReplyDelete
  3. x kesah mkn apa2 pun janji free laalalalalalalalalala

    ReplyDelete
  4. saya suka semua makanan kecuali sayur hahahahaa! tapi lebih suka makanan yang simple-simple tapi boleh tambah nasi 2 pinggan kihkih. contohnya: ikan bilis sambal tempe + telur perghhh!

    ReplyDelete
  5. bestnya bila entri kita dicari di google.. tahniah sis! ^^

    ReplyDelete
  6. bestnyer,,terus terbayang lauk ikan masin sambal belacan. Btw,tahniah ciknor..

    ReplyDelete
  7. Wah, tahniah cik nor sebab sentiasa ada yang menggoogle blog...

    ReplyDelete
  8. Betul tu CIk Nor..... makanlah apa lauk pun kalau ada ikan masin sikit....pergh .... mmg menjadi jadlah seleranya. Hakak ni jenis semua balun Cik Nor. Apa pun suka kalau kena lauknya

    ReplyDelete