Breaking News

Printicious Oh Printcious


Assalamualaikum..

Banyak cerita nak kongsi sebenarnya kat blog tapi asyik tertangguh kerana masalah teknikal.hehe. Bila dah masuk minggu kerja, aktiviti blogging kena had sikit sebab bos tak bagi guna internet untuk perkara yang bukan berkaitan kerja. Terpaksalah akur, bila malam pulak dah penat maka tidur awal lah jawabnya.

2 minggu lepas Cik Nor ada buat tempahan kat Printcious sebab nak habiskan voucher percuma RM80.00. Last minute punya kerja memang agak teruk bila website printcious buat hal. Bila dia tak terima design kita. Memang hangin satu badan la. 2 hari cuba sebelum tarikh voucher expired masih sama jugak. Meragam tak tentu pasal. Dah design cantik-cantik tapi tak boleh add to cart.

Kalau tak salah, hari khamis Cik Nor tak balik kampung semata-mata nak cuba lagi design sendiri. Tapi hampa jugak akhirnya. Dah dekat pukul 1.00 pagi dok cuba design. Memang hampa sangat-sangat.  Memang dah kecewa masa tu, tapi bertabah jugak sebab takut rugi voucher tu tempah jugak baju kata atas tu. Amat tidak berbaloi rasanya dengan harga yang ditawarkan. Baju kat atas tu berharga RM57.00 rasanya dan tambah harga pos RM10.00. Jumlahnya baru RM67.00 sedangkan jumlah voucher RM80.00. Sepatutnya Cik Nor dapat tempah 1 atau 2 barang lagi tapi kerana website Printcious buat hal terpaksalah lebur macam tu jer.huhu

Siapa ada pengalaman macam Cik Nor semasa menebus voucher percuma Printcious?

Entry sebelum ini berkaitan printcious :
1. Sini
2. Sini

17 comments:

  1. salam singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/10/masuk-sem-2.html

    ReplyDelete
  2. belum berpengalaman lagi membeli di printcious. tapi white color is bae. cantikkk hehe

    ReplyDelete
  3. kawan sha pernah haha masa nak checkout je hilang pastu dh buat semua ada pulak. sha belum lg jd mcm ni hehe jangan jadilah penat tau nak design

    ReplyDelete
  4. cik nor kalau design baju ada warna putih je kan... kain dia cantik tak...

    ReplyDelete
  5. dah dua kali pengalaman tu pun masih ada lagi voucher ni

    ReplyDelete
  6. cik timm pulak last minute nk guna voucher, tapi dah xvalid..hurm..lebur je camtuh,.

    ReplyDelete
  7. Bahaya jugak kalau redeem voucher last2 day kan . CCL baru first time redeem brg printcious . So far ok ..ada bebaki lagi 2 voucher

    ReplyDelete
  8. Awa dah kena..dah la design punya lama.. akhirnya lebur.. apa nk wat

    ReplyDelete
  9. Tak de pengalaman cik Nor...
    Rugi sikitlah ek.... Tak perlah cik Nor... mana tau lepas ni dapat voucher lagi ke. Lepas ni design jangan malam malamlah kot, malam traffick jam weyh

    ReplyDelete
  10. wahh, menarik. nak cubalha nnt. hehe

    ReplyDelete