Breaking News

Enchanteur 24H Moist Losyen | Losyen Bersama Haruman Badan


Enchanteur 24h Moist Losyen Haruman Badan

Assalamualaikum..

Kerja kat pejabat dalam keadaan berhawa dingin boleh menyebabkan kulit cepat kering. Minum air banyak asyik nak ke tandas la pulak. Naik segan pulak bila berulang kali ke tandas.  Sebagai jalan penyelesaiannya, Cik Nor mencari losyen yang boleh bertahan untuk jangka masa panjang.

Nasib enchaunter memperkenal losyen terbarunya yang boleh bertahan sehingga 24 jam. Menarik bukan? Apalagi cua la dulu untuk mengetahui keberkesanannya.  Nak tahu apa kelebihan ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan  ini apa kata kita baca dibawah ini. Semoga mendapat maklumat sebelum menggunakanya.

Enchanteur 24h Moist Losyen Haruman Badan

Fakta lazim yang sememangnya diketahui umum bahawa pengambilan 8 hingga 10 gelas air sehari dapat memastikan badan kita mempunyai bekalan air yang mencukupi untuk berfungsi. Tetapi ramai yang tidak menyedari bahawa hanya dengan meminum air tidak mencukupi untuk meningkatkan penghidratan pada kulit. Kulit yang mengalami dehidrasi akan menjadi kusam dan boleh membawa kepada masalah kulit yang lain seperti kegatalan dan alahan.

Ramai wanita termasuklah suri rumah yang perlu berhadapan dengan kerja-kerja mencuci atau atau yang terdedah pada persekitaran yang berhawa dingin, akan cenderung mengalami kulit kering. Penggunaan losyen tangan dan badan boleh mengekalkan hidrasi kulit, namun memerlukan pengaplikasian semula beberapa kali sehari agar kelembapan sepanjang hari.  

Enchanteur 24h Moist Losyen Haruman Badan

Losyen baharu ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan yang dirumus khas dengan air mawar, ekstrak lily putih, dan minyak zaitun menawarkan losyen untuk wanita yang sibuk dengan tugasan, agar kulit mereka kekal lembap, muda dan berseri sepanjang hari hanya dengan penggunaan sekali dalam sehari. Air Mawar merupakan bahan semula jadi yang menyubur dan menghidratkan kulit. 

Ekstrak Lily Putih pula kaya dengan asid amino dan mineral manakala Minyak Zaitun pula sememangnya terbukti dengan manfaatnya dalam mengekalkan kecantikan kulit. Gabungan ketiga-tiga bahan semula jadi yang istimewa ini bekerja untuk meresap jauh ke dalam kulit agar dapat memelihara, melembap, dan menyuburkan kulit agar tangan dan badan kekal lembut, licin dan awet muda!

Telah terbukti secara klinikal bahawa hanya dengan sekali penggunaan ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan, kulit dapat menikmati pelembapan segera dan penghidratan sehingga 24 jam. Ia membekalkan kelembapan serta tekstur yang selesa pada kulit ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan adalah berasaskan air dan tidak meninggalkan rasa berminyak dan melekit pada tangan mahupun badan.

Enchanteur 24h Moist Losyen Haruman Badan
 

Sebagai pakar dalam produk penjagaan peribadi dengan wangian, ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan  ini turut disulami dengan wangian inspirasi Perancis ENCHANTEUR yang mampu menyemarakkan dan menghidupkan semula detik romantis. ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan mengekalkan kulit tangan dan badan anda sihat dan sehalus sutera manakala wangian ENCHANTEUR yang tahan lama meningkatkan daya penarik anda.

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan menawarkan 3 variasi: Charming, Romantic, dan Alluring; memastikan kulit anda sentiasa lembut dan halus dengan kelembapan sehingga 24 jam serta wangian yang tahan sepanjang hari.

ENCHANTEUR Charming (direka untuk wanita yang sensual, elegan dan sofistikated)

         Wangian yang sepadan dengan personaliti sofistikated, kewanitaan yang bergaya melalui gabungan eksotik Rose dan Muguet (Lily) yang diserlahkan dengan Citrus dan Aldehydes. Ia kemudian disuami dengan bauan halus nota Musk dan Cedarwood yang pasti melengkapkan gaya dalaman anda dengan sempurna.
ENCHANTEUR Romantic (dicipta untuk membangkitkan keceriaan dan aura kewanitaan)


Enchanteur 24h Moist Losyen Haruman Badan

      Aroma keceriaan yang terhasil dari aroma Mandarin yang menyegarkan, bunga Violet dan Galbanum yang menjadi simbolik permulaan sebuah cinta yang indah. Sama seperti cinta sejati yang tumbuh mewangi, haruman ROMANTIC ini berkembang mekar dengan Bulgarian Roses dan White Jasmine yang dicampur dengan wangian Mimosa dan Orange Flower. Tarikan aroma Sandalwood dan Vanilla yang berkekalan ini bagai menghimpun kesemua aroma ini di dalam sebuah simpulan ikatan cinta yang penuh dengan keajaiban.

ENCHANTEUR Alluring (dicipta untuk gadis mempersona, penuh semangat & misteri)

          Haruman eksotik menggoda yang memberikan aura si gadis manis yang penuh misteri. Ia menggabungkan nota Bergamot dan Passion Fruit, meresap  jauh kedalam haruman Mawar dan Iris yang memukau, dihangatkan oleh aroma Vanila, Musk dan Vetiver- mencipta wangian tersendiri yang penuh dengan keberanian. 

Kini, wanita sibuk di rumah mahupun di pejabat boleh menjaga kecantikan dan memanjakan diri sendiri dengan harga yang berpatutan. Rangkaian baharu ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan dijual pada harga RM11.90 (termasuk 6% GST) setiap botol besaiz 220ml dan boleh didapati di semua pasaraya utama, pasaraya hyper, dan farmasi. 

Untuk maklumat lanjut tentang ENCHANTEUR, sila layari laman sesawang :

www.enchanteur.com.my 

atau laman Facebook ENCHANTEUR di:

www.facebook.com/EnchanteurMY.

12 comments:

  1. Wahhhh..Lepas ni mewangi sokmo la kak nieza g kijo... =)

    ReplyDelete
  2. wanginya cik nor kite hari ni boleh bau smpi ke sini ;-)

    ReplyDelete
  3. Dah try..suka suka suka..wangi..lagi best, tak berminyak..sapu lotion kat badan, bila berpeluh tak ada rasa melekit kat badan..

    ReplyDelete
  4. Comel je cik nor susun bunga.. wangi selalu lah lepas ni dengan enchanteur..

    ReplyDelete
  5. kemain berbunga-bunga lagi , tapi memang tak di nafikan enchaentur sgt wangi

    ReplyDelete
  6. mmg harum semesbak la lepas ni rumah tu.. hehe. sbb wangi sngtt..

    ReplyDelete
  7. wangi sokmo lepas ni cik nor kito

    ReplyDelete
  8. Are you looking for free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get them ON AUTO-PILOT & TOTALLY FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete
  9. Teringat dulu dulu roomate suka pakai bedak brand ni. Memang wangikan bau dia cik Nor

    ReplyDelete