Breaking News

Korang Terasa Hati Tak?


Assalamualaikum..

Baca tajuk macam pelik jer kan? Terasa hati dengan siapa sebenarnya ni Cik Nor oii?  Meh la sini nak tanya korang. Sepanjang korang menulis blog dan blogwalking setiap hari ada tak korang terasa hati dengan kawan-kawan blogger korang?hehe

Cik Nor ada juga terasa hati, bukan sebab dia curi penulisan Cik Nor atau kutuk-kutuk Cik Nor tak pandai tulis blog. Itu Cik Nor tak kisah sebabnya ada kebenaran disebalik kutukan itu.haha. Menulis ikut suka hati Cik Nor jer kan.

Cik Nor terasa hati dengan sesetengah blogger, ye lah mana tak terasanya. Kita ni hari-hari singgah blog dia. Dia sikit pun tak pernah cuit blog kita. Yang mana Cik Nor follow blog korang seboleh-bolehnya Cik Nor nak singgah semua tapi apakan daya..masa mencemburui Cik Nor. Cik Nor akan singgah dan akan tulis bw sini. Tu memang nak rushing sangat dah. Kalau ada masa Cik Nor komen panjang. Hehe

Kadang-kadang blogwalking ni menyumbang kepada traffic korang. Tapj apakan daya..hanya Cik Nor jer yang terhegeh-hegeh blogwalking kat blog orang tapi orang lain sikit pun tak layan kita. Tapi pengomen tegar blog Cik Nor jangan terasa pulak. Korang memang the best blogger in the world. Walaupun Cik Nor komen pendek kat blog korang tapi korang sangat ohsemm..komen panjang-panjang kat blog Cik Nor. Terima kasih banyak-banyak taj korang.

Yang mana Cik Nor tak singgah blog korang, Cik Nor mintak maaf sebab tak cukup masa dan tak jumpa link blog korang. Lepas komen jangan lupa tinggal link blog koranf yer. Itu jer nak membebel malam ni. Hehe

Korang macam Cik Nor jugak ke?

26 comments:

  1. Cik Nor jgn laa mayah kitee..ni kite free kite jaln2..namo simpn dlm hati k..

    ReplyDelete
  2. Kadang2 dia orang singgah.
    Cuma jadi silent reader aje

    ReplyDelete
  3. Alahai..cik akak tinggalkan komen jap..hihi..biasa cik akak singgah baca entri ja...lepas tu bla bawa diri..

    ReplyDelete
  4. Kinah komen ye. Sama je kita ni cik nor. Kinah pun kekadang jadi silent reader cik nor. Jangan sedih2 ek

    ReplyDelete
  5. Ala..kita selalu jalan2 blog cik nor..tgk je entry baru cik nor, mesti singgah...

    ReplyDelete
  6. Ala..kita selalu tggalkan jejak kat blog cik nor..bukan kita,kan yg cik nor citer kat atas ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Cik Nor, jangan terasa hati dengan Cik Rose yer. Hihi.. Kalau Rose singgah, pasti akan tinggalkan jejak.. Cuma, kadang-kadang tak sempat nak blogwalking. Hihi.

    ReplyDelete
  8. alamak.. cik nor jgn terasa hati dgn sy ya.. snyum sikitttt.. hehe

    ReplyDelete
  9. Ayoyoyo kita pun byk terasa hati dgn org cenggitu tp lepas tu mmg xsinggah dah la kahkah

    ReplyDelete
  10. tercuit hati membawaku ke sini Cik Nor... Hihi...

    ReplyDelete
  11. alamak mcm terasa pulak Qekra haha. cik Nor salah sorg reader yg rajin singgah blog Qekra ;)

    ReplyDelete
  12. Hahaha..Jangan sedih2..wat lek wat peace je..huhu

    ReplyDelete
  13. huaaa sedihla pula..... jgn terasa hati kat kita ya ciknor :) kita syg ciknor

    ReplyDelete
  14. selalu macam tu ciknor.. tapi itulah sentiasa berlapang dada dan sematkan "buat baik dibalas baik" kalau bukan dia, mungkin ada orang lain yg senyap2 selalu buka blog kita.. dan kalau tak nak kita sakit hati sensorang tak payah kunjung blog dia lagi dah.. huhu

    NEEZA l Malaysia Lifestyle Blogger

    ReplyDelete
  15. ada ramai jer orang macam tu cik nor... ekin biar la dia xmau balas kunjung pun.. kadang2 fikir kita x sempat nak singgah blog mereka yg singgah blog ni... ruang nak BW xde mood hahahahaha.. maafkan ekin kalau lambat singgah ya

    ReplyDelete
  16. memang ada jugak lah..i worried sebab i ni kan kaki contest takut jugak takut ada blogger yg menyampah..

    tak apa kak nor..improve lagi ya.selamat berblogging..usaha sampai berjaya.

    ReplyDelete
  17. Alolo kesiannya cik nor. Nak buat macam mana.. kadang2 lambat balas kunjungannya.. mungkin Ada sebab lain. Cik nor jgn putus asa ye. Meh mama letak cik nor dlm bloglist. So, every time Ada post baru mama boleh singgah sini..

    ReplyDelete
  18. ada je cik nor... tp mls nk lyn... dia fhm2 sendiri laa kalu lps komen sy x sggh2 lg tu hahahahaha

    ReplyDelete
  19. Ermmm..no comment...hahaha...mcm sy kalo berkesempatan nak balas kunjungan, sy akan cari gak masa utk balas semua..selalunya blogger yg dh famous amous nih jrg nak bls kunjungan kita...sbb tuh sy lebih suma jd silent reader blog dorg

    ReplyDelete
  20. Saya selalu dapat update blog je. Nak blogwalking, kejap2 je.

    ReplyDelete
  21. Dulu mungkinlah ada terasa hati...tapi sejak dah tanamkan dlm hati komen kerana Allah, maka sekarang dah tak kecik hati lagi cik Nor. Pasrah!

    Kalau ikutkan terasa, hakak ni terasalah jugak dgn cik Nor, sebab cik Nor komen pendik sangat mcm tak baca entri je hihi... Macamana tu?

    ReplyDelete
  22. cik norrr..sori miza baru singgah..miza buzy final project tak dan nak ngadap belog T-T

    ReplyDelete
  23. Alaaaa Cik Nor... maaf ye..bz kerja sekarang ni... xsempat nk blogwalking...ya ampunnnn....

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete