Breaking News

Sample Makanan Kucing | Whiskas


Assalamualaikum..

Wah..malam ni Cik Nor nak cerita pasal cerita basi.hehe. Ala bukan makanan pun yang basi, cerita jer. Tak boleh makan pun, cuma boleh baca jer.hihi. Cerita pasal kucing dan jugak sample percuma makanan kucing dari whiskas.

Rasanya Cik Nor dapat sample dalam bulan puasa lagi. Tapi asyik tangguh, malam baru boleh updates. Almaklumlah saya ni kan blogger buat-buat busy. Kerjanya tak ada lah banyak pun malas jer lebih.hihi.

Cik Nor mintak sample ni atas nama putih aka che teh tapi bila tengok che teh tu macam dah besar la pulak. Tak sesuai sebab makanan tu untuk 1-12 bulan sahaja. Tak lama lepas tu adik dia lahir. Makan Cik Nor bagi makanan tu kat adik dia aka kecik. Adil kan? Hehe. Che teh dah boleh makan nasi dengan ikan rebus.


Ini sample makanan kucing tu. Dapat tiga paket kecil semuanya. Kalau beli satu kat kedai lebih kurang RM1.50 rasanya 1 paket. Jimat dah sikit kat situ. Hehe. Zaman sekarang, zaman jimat mana ada sample orang bagi free kita rembat jer. Eh..tu Cik Nor bukan korang.hihi. Cik Nor pantang nak free laju jer isi formπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€.

Siapa ada kucing dan nak beli makanan kucing jenama whiskas ambik la nombor kod tu. Dapat diskaun 10% kalau beli kat lazada.hehe. Cik Nor tak biasa shopping online, semua Cik Nor beli kat kedai biasa. Kad atm Cik Nor tak boleh guna untuk pembelian atas talian. Tak tahu kat mana silapnya kad atam Bank Islam memang tak boleh guna untuk belian dalam talian. Tapikan jimat sikit duit Cik Nor. Haha.

Korang ada pelihara kucing tak? Kalau ada, kucing korang nama apa dan korang bagi makan apa? Jom la kongsi-kongsi idea pasal kucing.

9 comments:

  1. makanan kering tak pernah bagi whiskas atau friskies sebab dengar khabar tak elok untuk kesihatan kucing. so bagi royal canin.

    tapi sejak dua menjak ni kucing tua ni cam hilang selera so belilah whiskas wet food, campurkan sikit bagi naik selera :')

    ReplyDelete
  2. Cik pitih Dan cik teh comel la.. cik teh mcm kucing dlm bungkusan whuskas tu

    ReplyDelete
  3. Saya memang banyak kucing. Tapi bukan kucing saya. Kucing terbuang saya selamatkan. Ada jugak yg cacat. Kucing tu tinggal luar rumah saya. Tak boleh bawa masuk sebab banyak sangat.

    Setiap bulan beratus harga makanan kucing liat tu. Kerap jugak saya iklankan siapa yg nak kucing di fb. Ada jugak peminat kucing yg datang ambik.

    Semua kucing tu tak ada nama.

    ReplyDelete
  4. sebulan rm300 tuk bg makanan kucing je hahaha

    ReplyDelete
  5. Kucing shailla mkn nasi dgn ikan goreng jer.. Hehehe

    ReplyDelete
  6. lahai... comelnya kucing-kucing tu...

    ReplyDelete
  7. kalau kucing aku semua makan nasi ikan bsung sama keropok..nasib jugak tidak memilih..

    ReplyDelete
  8. No doubt this is an excellent post I got a lot of knowledge after reading good luck. Theme of blog is excellent there is almost everything to read, Brilliant post.
    COLLECTION SHOP ONLINE

    ReplyDelete
  9. Ada gak kucing kat rumah ni cik nor....tp makanan dia hakak tukar tukar mana dan beli je hihi

    ReplyDelete