Breaking News

Hadiah Tulus Dari Hati Anda | Precious From Your Heart

https://www.printcious.com/my

Assalamualaikum..

Korang kena hadir majlis harijadi, kenduri kahwin atau apa-apa majlis yang mewajibkan korang memberi hadiah? Mesti buntu kan nak cari hadiah yang menarik dan lain dari yang lain. Kalau pergi kedai cenderahati mesti benda yang sama jer kan. Mesti bosan kan?

 Meh sini Cik Nor cadangkan satu tempat yang mudah dan  menjimatkan masa korang. Satu lagi kat sini korang boleh diy jer apa yang korang nak mengikut kekreatifan korang. Teruja tak? Mestilah kan. Reka sendiri  hadiah untuk yang tersayang. Apa kata korang klik pautan ini : https://www.printcious.com/my.  Mesti korang kata..oh wow..macam-macam ada ni. Sampai rambang mata dibuatnya. Kalau boleh semua nak ditempah. Ye lah nak bagi hadiah boleh, nak simpan untuk dijadikan koleksi pun boleh.

Bagi yang tengah bercinta tu, ini lah tempatnya. Nak tempah baju sama pun boleh. Nak tempah bantal kecil letak dalam kereta boyfriend pun boleh. Pendek kata nak sama semua pun boleh. Bagi yang ada anak, mesti gembiralah tak payah susah-susah cari kedai untuk beli hadiah. Di printcious semua ada. Kalau beli online anak-anak tak banyak ragam. Terima je apa yang kita beli. Kalau pergi kedai kalau boleh semua yang dijual dalam kedai tu nak dibelinya. Betul tak?

https://www.printcious.com/my

Di printcious bermacam hadiah yang korang idamkan disediakan. Pilih sahaja korang nak diy apa. Baju, mug, bantal kecil, keychain, magnet, frame dan pelbagai lagi yang boleh membuatkan mata korang rambang. Semua nampak menarik di mata korang. Tambahan pula semua kita boleh design sendiri mengikut idea tersendiri.

Menarik kan korang? Mana nak jumpa tempat yang macam ni selain printcious. Satu tempat yang menawarkan pelbagai hadiah menarik tanpa perlu bersusah payah untuk keluar rumah. Semuanya dihujung jari anda. Pilih sahaja apa yang korang nak dan letak design korang sendiri. Mudah dan cepat.

Kalau korang pergi kedai cenderahati mesti leceh kan. Macam-macam nak kena tanya. Nak design macam yang kita nak memang susah. Ada kedai boleh buat tapi tak mengikut citarasa kita. Kadang tu pergi dua tiga kali tempahan belum tentu siap lagi. Buang masa, buang petrol dan memenatkan bagi yang bekerjaya. Zaman sekerang semua nak cepat.

https://www.printcious.com/my

Macam mana nak tempah semua ni. Mula-mula kenalah sign up dulu. Ini memang wajib la. Hehe. Kalau korang takut lupa password kalau guna email, korang boleh terus sign up menggunakan facebook. Cik Nor guna facebook jer takut lupa password. Hehe. Ye lah banyak password nak ingat. Tak kan nak tulis kat buku kot. Bila dah sign up dan masuk ke akaun korang, mula-mula lagi dah dapat 30% diskaun. Teruja kan?

Lepas korang boleh lah pilih apa yang korang nak bagi untuk yang tersayang. Baju sama design ke? Mug ada gambar korang. Ikut kesukaan korang. Then letak gambar yang korang inginkan. Gambar sendiri, mak ayah, kekasih atau siapa-siapa lah.hehe. Kemudian masuk kan text atau ucapan menarik mengikut apa yang korang inginkan. Dah puas hati dengan apa yang korang design, dah boleh proceed untuk order. Mudahkan? Semudah A B C. Hehe. Setelah bayaran dibuat, cuma tunggu dimuka pintu barang anda sampai.

Cik Nor tengah fikir-fikir jugak ni nak tempah apa. Almaklumlah anak buat ramai mesti yang bagi hadiah yang best kan. Sekarang tak perlu risau dah printcious kan ada. Sesuai dengan tema dia precious gift from your heart. Hadiahkan untuk yang tersayang tulus dari hati anda.

Korang yang tengah buntu nk cari ada yang menarik tapi mengikut idea sendiri, printcious lah tempatnya. Bila-bila masa korang boleh tempah. Mudah dan cepat. Yang penting mengikut citarasa yang diinginkan. Best kan? Tunggu apa lagi, klik link di atas untuk menempahnya.

7 comments:

  1. wah menarik, tempah 1 utk Qekra yer ;)

    ReplyDelete
  2. perfect place to order customized gift

    ReplyDelete
  3. Dah pernah order bantal dgn mug...memg cpt dan cantik

    ReplyDelete
  4. Memang sesuai boleh jadikan hadiah

    ReplyDelete
  5. Do you need free YouTube Subscribers?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY & TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete