Breaking News

Koleksi Kebarung Raya | Butik Bawal House

Koleksi Kebarung 

Assalamualaikum dan selamat berpuasa.

Eh, korang puasa dah masuk hari ke 6. Sekejap jer kan masa berlalu. Pejam celik, pejam celik dah nak raya. Ni hah, Cik Nor nak tanya korang dah beli atau tempah baju raya? Erk..belum lagi. Jangan gitu awak-awak tu kan beraya nanti. 

Kepada korang yang masih belum menempah atau membeli baju raya jangan risau meh Cik Nor cadangkan satu butik yang menawarkan koleksi kebarung untuk hari raya ini. Bawal House satu nama butik yang kian mendapat tempat dihati peminat yang meminati koleksi kebarung dah juga tudung bawal.

Koleksi Kebarung  

Sebut sahaja Bawal House mesti korang teringat koleksi kebarung yang begitu menggugat jiwa raga untuk memilikinya kerana rekaannya yang terkini dan elegen mengikut peredaran zaman. Siapa yang tak nak tampil menawan di hari raya. Semua nak kan? 

Koleksi Kebarung  

Apa kata korang cuba salah satu dari koleksi kebarung dari Bawal House ini. Warna-warna pilihan yang menarik seperti merah, biru, hitam,hijau gelap dan merah jambu sudah semesti menjadi pilihan hati. Mesti ada yang kata, eh saya berbadan besar...boleh ke pakai kebarung ni? Korang jangan risau. Koleksi kebarung ni bermula dari saiz s sehingga ke saiz xl. Salah satu dari saiz tersebut mesti ada saiz korang.

 Koleksi Kebarung

Setiap rekaan kebarung Bawal House dihasilkan dari fabrik yang berkualiti dan bermutu tinggi. Satu lagi yang menariknya kebarung ini direka bersama dengan tudung bawal yang dijahit terus dengan inner. Menarik kan? Nak sarung tudung terus ada inner. Tak ada lah korang kalut lagi lepas ni dan tak ada lagi la kes inner hilang disaat memerlukan.
 
Koleksi Kebarung 

Apa yang menariknya tentang kebarung ini ianya direka sendiri oleh pengasas Butik Bawal House sendiri iaitu Puan Ain. Rugi tau kalau korang dapatkan sepasang untuk hari raya nanti. Rekaan eksklusif owner butik lagi tau..:) Kalau Cik Nor di beri peluang untuk memilih koleksi kebarung di atas, Cik Nor akan pilih warna biru kerana itu memang warna kegemaran Cik Nor. Agak-agak ada yang sudi sponser tak? hehe

Koleksi Baju Raya Butik Bawal House

Selain dari koleksi kebarung di atas korang juga boleh mendapatkan koleksi baju raya rekaan pereka fesyen tempatan yang mungkin menjadi pilihan untuk hari raya nanti.

 Koleksi Baju Raya Butik Bawal House

 Koleksi Baju Raya Butik Bawal House

Koleksi Baju Raya Butik Bawal House

 Koleksi Baju Raya Butik Bawal House

Koleksi Berpasangan

 Koleksi Berpasangan

 Koleksi Berpasangan

 Koleksi Berpasangan

Wah..menarik ada juga rekaan untuk couple. Boleh la korang sedondon dihari raya nanti.

Koleksi Kurta  

Abang-abang sado dan yang tak sado..hehe..ada koleksi kurta dan jubah untuk korang.  Pelbagai koleksi kurta dan jubah yang mampu menarik minat korang untuk memilikinya

Koleksi Jubah Lelaki

Untuk mendapatkan koleksi-koleksi baju raya di atas jangan lupa singgah di Butik Bawal House.

Alamat : Butik Bawal House 
              PT 345, Tingkat Bawah
              Rumah Kedai Lembah Sireh
              15050 Kota Bharu, Kelantan
No. Telefon : 016-9258244
Facebook :  bawalhouseofficial
Instagram : bawalhouse
Email : bawalhouseofficial@yahoo.com

12 comments:

  1. macam teringin nak pakai kebarung,tapi segan pulak ..ahaha
    Jom join segmen mudah di blog kisahsidairy.
    Boleh klik sini ~ Segmen : Bloglist kisahsidairy.com June 2017~

    ReplyDelete
  2. Alahai cantik2 nya baju tu. Tergoda pulak. Nak terjah lah IG dorang.

    ReplyDelete
  3. cik nor berkebarung ka thn ni?

    ReplyDelete
  4. uit cantik-cantik belaka..mengancam di hari lebaran. cuma perlu longgar sikit
    JanjiKita

    ReplyDelete
  5. cantik cantik. memang kena dengan trend sekarang/

    ReplyDelete
  6. Cantik2 semuanya..rambang mata nak pilih..

    ReplyDelete
  7. Cik Nor grab ni untuk raya.. Meletop!!

    ReplyDelete
  8. Tgk model pakai cun je... i pakai jadi rupe lain da....sobss

    ReplyDelete
  9. Tengah fikir nak pakai warna tema apa raya nie....

    ReplyDelete
  10. Tahun ni, kami sekeluarga pakai color classic! Maroon :)

    ReplyDelete