Breaking News

Ingatkan Cik Nor Tinggi


Assalamualaikum..

Tadi ingat nak tidur dah tapi tak best pulak tak updates blog sebelum tidur. Mana tahu bangun esok pageview keboom. Berangan boleh la Cik Nor. Dapatnya tak pernahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Sebelum puasa Cik Nor ada menghadiri satu event berkaitan dengan butik. Selepas habis fesyen show tu, Cik Nor bergambar la dengan model-model tadi. Cik Nor ingat Cik Nor dah tinggi tapi sangkaan Cik Nor meleset sangat bila Cik Nor paling rendah sekali. Terasa begitu kerdil diriku.πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Baru berangan nak jadi model, tapi bila tengok gambar ni serta merta tarik diri dari menjadi model. Dah la pendek, sparepart sana sini. Ish...ish..harap bulan puasa ni hilang la sparepart tu.hehe. Dari saiz s bertukar ke saiz m. Acaner ni??

Jangan kecam hakak,rupa hakak dah macam makcik-makcik sebabnya pakai baju kurung kerja pergi event. Tu la kan last minute invite g event. Semua baju glemer-glemer hakak ada kat kampung. Pasrahla muka serabai itu.haha

Nak tanya, macam mana nak jadi kurus ramping macam model-model tu. Teringin nak jadi model. Model tak berbayar jer.haha. Tapi hakak tak pandai pakai heel. Diorang tu sebenarnya pakai heel 2, 3 inchi. Tu yang nampak tinggi sesangat dari Cik Nor 😁😁😁



14 comments:

  1. Normie comel lote Tu.. sebenarnya normal size cuma model yg tinggi kot. Dh le sure pakai heels kan

    ReplyDelete
  2. kadang memang kita perasan paling tinggi kan. hahah

    ReplyDelete
  3. Ala...cik nor.sweet sesangat. 😊

    ReplyDelete
  4. normie comel jek !! hee~ ala.. dah berdiri dengan model catwalk memang tenggelam la normie ooi.. bertabah la ye..

    ReplyDelete
  5. ala...comel la kak nor ni..

    ReplyDelete
  6. wah bestnya dapat invitation gi event

    ReplyDelete
  7. Comel jer cik nor..halus manis ore kelate oyak..hehehe

    ReplyDelete
  8. Wow, Fantastic Blog, it’s so helpful to me, and your blog is very good, I’ve learned a lot from your blog here, Keep on going, my friend; I will keep an eye on it.
    Herbal Incense

    ReplyDelete
  9. I love all details that you give in your articles.
    Herbal Incense

    ReplyDelete
  10. Hi,

    Fantastic blog...

    salam ramadhan dari kami sekeluarga...

    ReplyDelete