KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, June 20, 2017

Hadiah Lagi...Thanks Suria Amanda


Assalamualaikum..

Wahai mood mari lah ko mari. Dah 2 hari tak menulis blog. Banyak benda yang nak share dengan korang tapi idea tak ada. Peram jer la apa yang Cik Nor nak sharing dengan korang. Fikir punya fikir..akhirnya tidur dengan aman.haha

Malam ni cekalkan hati juga untuk update blog. Nanti banyak pulak entry dan job review yang tertangguh. Dahlah nak cuti raya ni. Faham-faham jer la bila Cik Nor balik kampung. Line tenet macam siput sedut masak lemak.

Hadiah kat atas tu Cik Nor dapat dari Suria Amanda a.k.a SA sempena pengomen tegar di blog dia. Apa tu? Cik Nor dapat topeng muka kecantikan. Teruja juga bila dapat sebab sebelum ni belum pernah pakai topeng muka tu.hihi. Nampak kejakunan disitu.haha

Bulan lepas last kot Cik Nor komen tak blog SA, bukan Cik Nor merajuk tapi nak bagi peluang kat blogger lain pula untuk merasa dapat hadiah dari SA. Tiap-tiap bulan asyik nama Cik Nor jer naik kan ada pulak yan jeles.haha. Oleh itu Cik Nor mengurang untuk meninggalkan komen diblog SA.

Korang  kalau nak menang hadiah menarik macam Cik Nor dari SA, bolehlah komen banyak kat blog dia. Link Cik Nor dah bagi kat atas apa lagi. Terjah la.hihi

Apa-apa pun terima kasih Sis SA, lain kali nak lagi. Hihi



9 comments:

  1. semoga murah rezeki nak menang..lagi..hahaha :)

    ReplyDelete
  2. tahniah..wahhh...
    berseri nnt di pagi raya... :)

    ReplyDelete
  3. tahniah smoga dimurahkan rezeki ;)

    ReplyDelete
  4. Wah..Bestnya..Semoga Kak Normi terus cantik dipagi raya..huhu

    ReplyDelete
  5. tahniah cik nor..wahhh..bersewi2 la di pagi raya nnti..hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah cik nor. Berseri le raya nanti

    ReplyDelete
  7. syioknyaa dapat face mask.. hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...