Breaking News

Melabur Untuk Berseri | InnerShine Pati Prun Dengan Camu-Camu




Melabur Untuk Keserian Dalaman Yang Lebih Menyerlah


Assalamualaikum..

Setiap wanita mesti ingin kelihatan tak kira di usia mana. Betul tak korang semua? Malah Cik Nor sendiri pun teruja bila kecantikan itu terserlah tapi korang mesti ingat, kecantikan tu harus ada pengorbanan. Uikk..ayat kemain kan Cik Nor ni. Hehe. Bukan korban apa pun sebenarnya. Korban duit sikit jer. Untuk beli apa? Meh la sini Cik Nor nak cerita pasal produk terkini Innershine yang terlaris dipasaran.

InnerShine® mengesyorkan para wanita supaya melabur untuk kesejahteraan dan bagi mendapatkan kulit yang cantik dan berseri. Tekanan hidup seharian boleh mendatangkan kesan buruk kepada kita yang menyebabkan berlakunya masalah penghadaman dan kulit yang nampak lesu.

InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu merupakan pati buah-buahan semula jadi yang diperkaya dengan Resistant Maltodextrin – sejenis serat diet larut. Pati prun yang membantu mempertingkatkan pergerakan usus, membantu menyingkirkan toksin dari tubuh dan memulihkan kesihatan serta menggalakkan sistem penghadaman yang sihat, secara tidak langsung membolehkan tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik.

Kerjasama terbarunya bersama dua ikon kecantikan dan fesyen media sosial, Nita dan Umma, yang masing-masing menjual gincu cecair premium serta tudung membantu  mendapatkan keserian luaran yang lebih menyerlah,




Sehingga 30 April, pengguna berpeluang mendapatkan sebotol InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu 42gm, apabila mereka membeli produk daripada Nita dan Umma bernilai lebih RM69. Tawaran ini terhad kepada 1,000 pelanggan pertama sahaja, jadi segera mulakan belian dalam talian sekarang.

Jika anda lebih gemar mengunjungi pusat membeli belah, InnerShine® akan memberi ganjaran lebih tinggi apabila anda membeli dua pek InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu yang mengandungi 12 botol kerana anda bakal menerima pek minuman tenaga BRAND’S® Ca’ya yang mengandungi 6 botol secara percuma! Sementara itu, pembelian pek InnerShine® 6 botol atau 12 botol pula memberikan anda pulangan sebotol BRAND’S® Ca’ya.





Mulakan melabur pada kesihatan dan kecantikan anda hari ini dan kunjungi farmasi Guardian dan Watsons terpilih seluruh negara sebelum promosi ini berakhir bulan depan.


Untuk maklumat lanjut, hubungi Talian Khidmat Prihatin Pelanggan BRAND’S di 1-300-228-300, atau layari www.innershine.com.my dan juga InnerShine Club di Facebook.

7 comments:

  1. barang mahal ni ciknorrrr. hehe

    ReplyDelete
  2. wah..makin berseri la cik nor.. :)

    ReplyDelete
  3. Kak Sue belum pernah cuba produk nie lagi Cik Nor, macam best ja.. ;)

    ReplyDelete
  4. aritu g farmasi dah pegang dah box innershine ni... tp pastu letak blk bla tgk harga hehehhe

    ReplyDelete
  5. Tambah berseri serilah lepas ni ek

    ReplyDelete
  6. New Diet Taps into Innovative Plan to Help Dieters Get Rid Of 12-23 Pounds within Only 21 Days!

    ReplyDelete