KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, April 11, 2017

Koleksi Baju Raya Terkini Di Lovely Suri

Assalamualaikum

Sekarang dah bulan April, hujung bulan Mei dah start puasa. Pertengahan bulan Jun dah raya. Korang dah beli or tempah baju raya ke? Apa? Belum lagi? Kalau nak tempah memang tak sempat dah kot sebab sesetengah tukang jahit dah tak ambik tempahan. Al- maklumlah seorang buka sepasang buat baju raya. Sekurang- kurangnya 3 pasang seorang. Betul tak?hehe

Bagi korang yang selalu beli yang baju yang dah siap or ready made Cik Nor ada tempatnya. Lovely Suri menawarkan pelbagai koleksi baju raya yang begitu menarik dan cantik dengan tawaran harga yang begitu berbaloi. Tak percaya? Jom tengok antara koleksi baju raya yang mereka jual. Oppss..sebelum terlupa untuk yang bersaiz plus saiz jangan bimbang Lovely Suri ada koleksi juga untuk anda.

Sebelum Cik Nor terlupa, kat website diaorang ada menyediakan ukuran untuk anda supaya senang korang mencari saiz baju korang. 

Jom ushar😊


Kurung moden pendek Sereni Grey ini bakal menyerlahkan kehadiran anda.
Dengan kain crepe lembut, dihias lagi dengan lace dan manik jahitan tangan, Sereni ialah busana kurung moden premium terbaik anda.
Dengan Sereni, anda bakal tampil berseri di setiap majlis rasmi.
  • Manik eksklusif jahitan tangan
  • Zip di lengan/wuduk friendly
  • Lace grey
  • Not see through
  • Skirt potongan mermaid


Kurung moden pastel Renee berwarna Dusty Purple ini datang dengan warna lembut yang mempesona.
Dengan corak geometrik dan baju labuh yang sopan, Renee cukup sempurna sebagai busana ke pejabat sehari-hari.
Praktikal? Tentunya ya. Kainnya mudah digosok dan zip di lengan memudahkan anda untuk berwudhuk.
  • Kain separa getah di pinggang
  • Bahu padded
  • Kain mermaid cut
  • Zip di tangan baju

Baju Kurung Moden Safiyya — Black menampilkan potongan sopan yang evergreen dengan ciri berikut :
  • Special hanya untuk plus size
  • Border lace merah
  • Not see through
  • Zip di sisi baju

Kurung Pastel PaddlePop warna Peach ini datang dengan warna lembut tapi ceria.
Dengan kemasan lace di tangan dan potongan kurung doll terkini, anda bakal trampil bergaya walaupun anda seorang ibu muda.

  • Kain getah di pinggang
  • Bf friendly. Wudhuk friendly
  • Kain mermaid cut

Baju kebarung Estrella Turquoise ini menampilkan gaya kurung moden yang simple tetapi classy.
Selain kain crepe yang sejuk dipakai, Estrella juga tampil dengan hiasan keemasan menghiasi baju. Gabungan potongan kebaya dan kurung moden pula memastikan anda sentiasa mempesona dalam apa jua majlis.
  • Zip di lengan/wuduk friendly
  • Kain potongan mermaid
  • Not see through

Kurung moden songket Maryam dengan warna purple ini cukup anggun untuk majlis istimewa.
Potongan bajunya ringkas lagi moden. Tetapi kainnya mengekalkan tradisi songket Melayu dengan keselesaan kain cotton.
Dengan Maryam, setiap langkah anda pasti memikat.
  • Kain A cut. Cotton songket gold liner
  • Bf friendly. Wudhuk friendly
  • Getah di kiri kanan pinggang

Untuk pelbagai lagi koleksi yang cantik, menarik dan memukau mata anda, jangan lupa lawati :



15 comments:

  1. Cntik2 smua, sy memg da ttup tempahan raya hehe full house

    ReplyDelete
  2. Cantik tapi perut i buncit youuu... Mcm tak sesuailah pulak kalau pattern tu hihi

    ReplyDelete
  3. Selesai baca ni baru perasan dah dekat nak puasa.
    T kasih

    ReplyDelete
  4. cantik2nya baju raya tu. qekra dah siap tempah dah ;)

    ReplyDelete
  5. Wahhhh kak nor dah mula cari baju raya ke? hehehe.

    ReplyDelete
  6. Betul cik nor..bln lps saya try hntr kain kat tailor nak tempah baju raya, tiga tempat tanya, tiga2 x nak..uwaaa..kena beli baju ready made la..nasib iolls bdn kecik, senang cari baju siap...

    ReplyDelete
  7. Cantik.... tp mesti tak de saiz hakak Cik Nor...Nyampah ar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...