Breaking News

Hadiah Menang Giveaway


Assalamualaikum..

Malam ni ingat nak updates blog awal tapi apa kan daya borak itu lebih menarik perhatian. Haha. Ni lah kan orang kata, perempuan kalau borak memang tak ingat dunia. Eh betul ke?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Comel kan sepasang selipar tu? Tu bukan sebarang selipar tu fridge magnet tau. Hehe. Mana Cik Nor dapat? Baca tajuk pun korang dah tahu dari mana cuma korang tak tahu Cik Nor dapat dari siapa kan? Hehe. Hadiah ni dah 2 3 hari kot dapat tapi malam baru berkesempatan buat entry pasal ni. Hehe

Hadiah ni Cik Nor dapat dari blogger JDT tu, siapa lagi kalau bukan akak Mia a.k.a http://www.mialiana.com. korang mesti kenal dia kan. Blogger tersohor tu.  Dulu masa mula menulis blog Cik Nor banyak berguru dengan dia. Dari blog nak jadi arwah hinggalah diselamatkan semula, Kak Mia lah banyak membantu. Terima kasih Kak Mia.

Banyak pulak membebel Cik Nor ni kan? Entry yang Cik Nor join giveaway tu Sini yer. Kalau rajin boleh lawat.hehe.  Cik Nor saja jer join sebenarnya. Tak sangka pulak ada luck. Alhamdulillah.Cik Nor gila mengumpul fridge magnet tu nak jer hadiah dia fm, terus la join. Menang atau kalah belakang kira. Tak gitu kawan-kawanπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Korang suka kumpul apa yer?


9 comments:

  1. dah lama tak singgah blog kak mia liana tu

    ReplyDelete
  2. Tahniah! memang lawa fridge magnet tu..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak! syok menang fridge magnet hehe boleh letak buat hiasan kat peti.

    ReplyDelete
  4. sentiasa murah rezeki cik nor aeh!
    hai cik nor,lamanya miza tak datang sini..sori cik nor..huhuu

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, Fiza pun dpt jugak.

    ReplyDelete
  6. ole2 cik nor,nnti dh post saya bitau..saja tunggu sampai hujung bulan april ni, kot cik nor salah sorang top 2 pengomen kat blog..nak add la hadiah lain..hehe..

    ReplyDelete
  7. Mesti balik dari Padang Besar Mia tu

    ReplyDelete