KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 16, 2017

Hadiah Dan Ole-Ole

Assalamualaikum

2 minggu lepas Cik Nor ada menulis keluahan hati yang Cik Nor terpadam entry yang telah Cik Nor tulis dan siap publish lagi. Masa cari tu masa nak nangis bila entry tu tiada. Bila masa Cik Nor terpadam pun tak pasti. Ni lah orang kata terlajak perahu boleh di undur, terpadam entry memang menangis la. Huhu

Berbalik kepada gambar di atas, hadiah keychain tu Cik Nor dapat dari Suria Amanda a.k.a SA. Sebab apa Cik Nor dapat hadiah keychain tu. Cik Nor salah seorang pengomen tegar kat blog dia. Blog SA ni best tau, banyak share resepi. Walaupun Cik Nor ni tak pandai masak tapi still tertarik untuk melihat menu yang dia share. Korang yang nak kenal SA ni boleh klik link yang Cik Nor bagi kat atas tu. Apa-apa pun terima kasih SA untuk keychain dari Medan tu.


Ole-ole ke 2 ni Cik Nor dapat dari Blogger Anies. Dia bagi ole-ole dari London ni sebab Cik Nor antara 20 pengomen tegar di blog dia. Cik Nor ni jenis muka tak malu. Setiap kali komen entry blog dia mesti gurau mintak ole-ole. Untuk pengetahuan korang, Anies ni travel blogger jugak yer. Nak tahu ke mana dia pernah travel boleh la klik link yang Cik Nor bagi kat atas tu. Anies ni peramah orangnya..kalau korang singgah blog dia mesti dia singgah balik blog korang. Thanks yer Anies untuk fridge magnet London..lain kali nak lagi..hihi.


Hadiah yang terakhir ni Cik Nor dapat dari Suria Amanda jugak. Hadiah ni diberikan kerana Cik Nor salah seorang pengomen tegar di blog dia bulan lepas. Korang mesti kata, rajin Cik Nor blogwalking. Tak jugak sebab ikut masa free..kalau ada masa free Cik Nor sempat la blogwalking. Cik Nor mintak maaf kalau Cik Nor tak sempat blogwalking kat blog korang. Kak SA mintak maaf kalau Cik Nor komen pendek-pendek di entry akak. Mengejar masa untuk blogwalking kat blog lain. Hehe. Apa-apa pun terima kasih bagi ole-ole dari Lombok dan Sophie. 

7 comments:

  1. bestnye dapat ole ole Nor..
    terasa diri di hargai kan heee

    ReplyDelete
  2. seronok bila dpt ole-ole kan...:)

    ReplyDelete
  3. sama2... kalau nk lg kena laa sponsor sy g london lagi hahahahahahhahahahahahah gegurau

    ReplyDelete
  4. Rajin pengomen pun kena hadih seronok lah.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
  5. wah.. banyaknye hadiah cik nor. Fiza jemput cik nor untuk meriahkan GA jemput meriahkan GA http://ourmemoria.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  6. Cik Nor..pm address kat fb ke ig saya..nk bgi ole2 ni dri Hatyai..hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...