KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 19, 2017

FemMist | Pembersih Wanita Masa Kini



Assalamualaikum


Zaman sekarang ni pelbagai jenis  Feminine Wash tumbuh macam cendawan selepas hujan. Korang pernah jumpa tak di pasaran tak feminine wash dalam bentuk penyembur atau mist?  First time Cik Nor dengar dan jumpa. Dah makin canggih sekarang kan. Product feminine mist ini memudahkan kita para wanita membawanya kemana- mana.  Saiznya yang kecil dan comel memudahkan ia dibawa kemana-mana kerana boleh di simpan di dalam handbag tangan korang. Kerana mudah di bawa ke mana sahaja korang akan  alami rasa bersih, segar dan selesa sepanjang hari...mesti best kan.


Rangkaian produk penjagaan diri Beaute dikenali ramai sebagai produk semulajadi, selamat dan berkesan. Femine Mist dirumus khas untuk memberikan kesan dengan pantas dan berpanjangan untuk mengembalikan keremajaan dan kesegaran wanita. Dihasilkan dari ekstrak tumbuhan manggis dan manjakani.Feminine Mist membantu melawan jangkitan bakteria, fungus, keputihan dan menganjalkan kulit.Dengan serta merta anda akan dapat merasai perbezaannya. Kadar penyerapannya yang tinggi membantu anda kekal kering dan segar sepanjang hari.


Apa Kelebihan Feminine Mist?

  1. Mudah dan cepat
  2. Menganjal dan mencerahkan
  3. Menghilangkan bau dan gatal- gatal
  4. Mengurangkan keputihan
  5. Sesuai digunakan setiap hari
  6. Menyegarkan

Cara- cara Guna FemMist

  1. Spray di kawasan intim anda
  2. Biarkan selama 1 minit
  3. Siap
Mudah kan?



Produk syarikat ini telah mendapat: -
1.      Pensijilan HALAL oleh JAKIM
2.      Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
3.      Kilang mendapat pensijilan HACCP & GMP


Buat pembaca blog Cik Nor,  Cik Nor nak bagi diskaun kat korang sebanyak RM10 dengan pembelian FemMist ini.

Just masukkan kod yang Cik Nor sertakan di bawah ni semasa pembelian.
Kod Kupon : FBIO-CRY


Jangan lupa beli tau..:)



7 comments:

  1. Fae imagine ada yg tak reti jaga kwsn intim diorang. That's euww..

    ReplyDelete
  2. skrg ni dekat pasaran mcm² pilihan...
    tapi kena bijak jgn beli yg fake.. :)

    ReplyDelete
  3. wah..senang la lepas ni, kalau travel boleh bawak femmist ni je...

    ReplyDelete
  4. perempuan dan pembersih mcm ni mmg xleh dipisahkan

    ReplyDelete
  5. Senang nak bawak ke mana mana ye CIk Nor

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...