KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 9, 2017

Bila Najib Ali Disingkir Dari MLM 2017


Assalamualaikum..

Buka laman social ada berita pasal Najib Ali yang katanya menghina PM Malaysia. Kebenarannya Cik Nor tak tahu sangat sebabnya kadang-kadang benda-benda yan viral kat laman sosial ni hanya 1% jer yang betul. Yang lain-lain tu orang panggil hanya untuk mencari publisiti murahan semata-mata.

Ternyata berita ni betul bila pihak Astro mengumumkan pengguguran Najib Ali sebagai juri tetap maharajalawak mega 2017. Agak terkejut jugak la bila tempatmya di gantikan dengan Datuk Aznil Nawawi. Mungkin Najib Ali nak bergurau tapi ditempat yang salah.  Natizen sekarang pantang silap mesti viral. Tak tahu betul atau tidak janji dapat viral. Puas gamaknya dapat viral ni.huhu.

Betul lah kata orang, terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata, terimalah padahnya. Tinggalkan pasal kes Najib Ali tu sebab dia dah mohon maaf secara terbuka. Jangan nak menanguk di air yang keruh lagi yer.  Ni nak citer..pasal MLM 2017, macam tak best jer Pak Nil jadi juri.hehe. Komen dia macam semua persembahan best padahal Cik Nor tengok tak best pun.😂😂😂

Eh, korang layan ke MLM 2017? Ke Cik Nor sorang jer yang layan.hihi

9 comments:

  1. Salam singgah malam cik nor.. Yeke najis Ali kena penat ptt la paknil ganti ingtkan dia ada hal yg xdpt dielakkan

    Me lyn juga mlm suka tgk zero dan Shiro.. Hihi

    ReplyDelete
  2. saya layan juga cik nor MLM tu...pak nil macam tak best juga kan

    ReplyDelete
  3. start last week kan..
    dia dah xde dlm MLM...
    xpela...xde rezeki la tu...
    terlajak perahu boleh diundur...
    klu dah terlajak kata...begini la...
    moga ianya memberi pengajaran dan peringatan...:)

    ReplyDelete
  4. lumrah kehidupan..
    kecian pulak kat najip ali tu kan..

    ReplyDelete
  5. Tak tgk pun. Tau kes najib ali ni pun dr member2. Hehe

    ReplyDelete
  6. Tak tengok pun ..mesti rating tu akan turun .

    ReplyDelete
  7. Takda tengok, NN. Kes viral dia ni pon SB tak tau. Kan terlajak kata mmg buruk padahnya.minta dijauhi benda mcm ni, kan

    ReplyDelete
  8. Ha a....mmg tak de Najib dah kat MLM. Dia punya komen kat MLM membina jugak sebenarnya.

    ReplyDelete
  9. sy mmg x layan MLM ni so bc news je laa ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...