KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, April 2, 2017

8share | 2 dalam 1


Assalamualaikum..

Terasa rindu pulak nak menulis blog. Hihi. Amboi Cik Nor macam-macam pulak kan. Dah macam 10 tahun tak menulis blog. Padahal baru 2 hari tak menulis. Oppss..dah kantoi tak menulis blog setiap hari. Sebelum ni berazam nak updates blog setiap setiap hari. Sekurang-kurangnya 1 entry sehari tapi janji tinggal janji.huhu

Malas nak membebel panjang back to picture. Sebenarnya dah lama Cik Nor mengidam nak tebus mata 8share ni dengan voucher kfc. Tapi bila time nak redeem mesti out of stock. Hadeii.. hangin tau. Yang available cuma tshirt dan sticker. Tshirt dah redeem tempoh hari. Malas nak redeem tshirt lagi. Kalau design lain nak jugak. Demand kan Cik Nor. Sticker pun nak buat apa, tampal kat kereta? Macam tak ada apa fungsi jer.haha

Orang kata sabar itu indah. Cik Nor tunggu jugak sampai voucher kfc tu available. Dalam pada sabar tu cuak jugak takut mata tu expired. Sebab sebelum ni Cik Nor rugi 800 mata sebab expired dan tak tahu fungsi mata yang dikumpul. Hehe. Mesti korang tertanya-tanya apa bestnya 8share ni?

Meh Cik Nor story, selain korang dapat duit hasil kawan-kawan klik iklan yang korang share tu, ada mata untuk setiap sharing. Sekali sharing yag baru, mesti dapat 1 mata. Kalau time iklan banyak, satu hari korang mesti dapat lebih dari 10 mata. Berbaloi kan. Tu Cik Nor panggil 2 dalam 1. Duit dapat, mata pun dapat.  Mata boleh redeem dengan voucher kfc, starbuck, tshirt,  sticker dan macam-macam lagi. Rugi la siapa yang tak join. Cik Nor dah banyak kali jugak cash out pendapatan 8share walaupun tak banyak. Janji time korang kekurangan sumber kewangan 8share boleh membantu.

Nak join sini link dia : SINI

17 comments:

  1. CCL dah lama tak berkolarasi dengan 8share ni

    ReplyDelete
  2. Sy pun da byk kali cashout hehe, rezki jgn d tolah kumpul ski2 bisa jdi byk kan, pernh reedem bju jak 3 kali, voucer tu asyik abis jak huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lya..ada voucher baru g check cpat..hihi

      Delete
  3. untungnya.. tak pernah lagi cashout sekali pun.. huhu..

    ReplyDelete
  4. point dlm 8share SB lama dah mereput. tunggu punya tunggu, selalu out of stok. Last2 cash out saja pastu diactivated akaun..huhuhuuu..

    ReplyDelete
  5. wah.. dah tebus mata.. TB tak tebus lagi.. asik-asik keluar t.shirt aje.. malas nak tebus.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. Bagus juga, tak yah keluar duit kan... Alhamdulillah rezeki....

    ReplyDelete
  7. saya pun guna 8share je sekarang ni, tpi sampai sekarang tabung tk penuh2 lagi :( stress jee

    ReplyDelete
  8. wowww, bestnya dapat 2 in 1. duit dapat, mata pun dapat. tapi rugilah yg 800 mata tu :'(

    ReplyDelete
  9. Hakak dah tak ada iklan dah Cik Nor. Mls nak pikir...entahlah...huhu...

    ReplyDelete
  10. 8Share mmg byk beri peluang utk dpt ganjaran. Tahniah cik nor.

    ReplyDelete
  11. lama da x buka 8share :)
    aida ni pon x blogging tiap hari, nor.
    time x free, bersawang la blog...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...