KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, March 18, 2017

Sampel Percuma Anlene

Assalamualaikum..

Ingat dalam hati nak updates blog hari-hari tapi apakan daya banyak halangan yang menghalang. Hehe. Halangan tu korang tak perlu tanyalah. Korang mesti tahu lah bila Cik Nor balik kampung. Hihi. Sekarang musim cuti sekolah, korang tak balik kampung ke?

Dah lama sebenarnya Cik Nor dapat sampel susu anlene percuma ni tapi kena dahulukan job review dahulu la. Hehe. Cik Nor tahu dari mana pasal sample percuma susu anlene ni. 2 3 minggu lepas kot Cik Nor belek-belek facebook then terpandangla status blogger Mama Jue suruh isi form kalau nak sample susu anlene ni. Cik Nor apa lagi bila dengar barang free cepat-cepat la isi. Hehe. Siap isi kat adik-beradik lagi. Dah nama percuma siapa tak nak oiii..hihi

Wah tak sangka...bila dah cuba susunya. Sedapnya..rasa vanila dan krim bersatu menjadikan ia lebih berkrim dan lemak. Mula lah rasa teruja nak beli anlene yang diperbaharui ni. Korang yang nak rasa kelainan susu anlene ni jangan lupa dapatkan di pasaran.

Apa-apa pun terima kasih buat mama jue a.k.a mamajue.com sebab bagi link sample susu anlene percuma ni. Kalau tak, memang Cik Nor  tak merasa la susu anlene yang diperbaharui ni.hehe


9 comments:

  1. saya suka anlene perisa cokelat!

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat sample percuma! Hehehe

    ReplyDelete
  3. Aritu kinah pun ada dapat. Memang sedap.

    ReplyDelete
  4. akak pun dapat tapi x minum lagi..sedap x?

    ReplyDelete
  5. Tak pernah try lg anlene ni. Hehe

    ReplyDelete
  6. Rose pun dapat. Belum minum lagi.

    ReplyDelete
  7. kalu susu tepung ni personally tekak sy krg ngam...x tau laa kenapa dr dulu lg ;-|

    ReplyDelete
  8. Baguskan minum susu Anlene ni nak nak yg mcm hakak ni. Tapi tulah ....eloknya ambik yg sample sample jer, kang beli setin sure tk terminum

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...