KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, March 19, 2017

Nahu Rindu


Assalamualaikum..

Minggu lepas minggu akhir bagi drama Nahu Rindu. Kita punya lah tunggu ingatkan happy ending tapi sad ending rupanya. Drama ni tak sepopular drama patahnya sebelah sayap. Tapi boleh layan. Huhu

Masa episod ke berapa eh, Cik Nor lupa pulak, ingatkan  Fateh dah nak meninggal tapi rupanya makin sembuh. Yang paling mengejutkan bila Nazira pengsan, ingatkan dia pengsan sebab mengandung. Tapi rupanya dia ada penyakit kronik yang semua orang tak tahu.huhu. Tiba-tiba sahaja meninggal di akhir episod.

Apa yang Cik Nor tak puashati kenapa Ustaz Ridzuan tiba-tiba berhenti mengajar dari madrasah. Betul-betul rahsia tu. Tiada siapa yang tahu. Abang Nazira tu memang dari awal lagi ke ada sakit mental. Tengok muka macam baik dan take care pasal Nazira semasa kehilangan Kasyaf. Itu semua sementara, rupanya dia ada udang di sebalik mee. Hehe

Cik Nor dapat bagi 3/5 untuk drama ni. Boleh layan tapi tak se best Patahnya Sebelah Sayap. Hehe 

7 comments:

  1. agree dgn cik nor part drama ni x se best drama patahnya sayap... drama ni ada kureng sikit x tau part mn...

    ReplyDelete
  2. nieyl pun ingat pengsan sebab mengandung...
    Rupanya meninggal dunia.....

    ReplyDelete
  3. tak tengok sangat cerita ni..macam xsyok je..hehehe

    ReplyDelete
  4. On off layan nahu rindu nie. X syok. Tengok last episode tu rupanya nazira sakit.

    ReplyDelete
  5. tak tengok juga. masih ditayangkan ke atau dah abis?

    ReplyDelete
  6. jarang cerita sad ending.. barulah lain dr yg lain..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...