KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, March 16, 2017

Ini Baru Betul Meroket


Assalamualaikum..

Kemain tajuk entry Cik Nor kali ni. Ada roket-roket giteww. Korang hadoo.. tak hadoo kan? haha. Sejak google chrome bermasalah kat tab or phone Cik Nor jadi masalah nak updates blog. Tulisan jadi kecil. Ko dah kenapa chrome? Merajuk dengan siapa sebenarnya? Ke ko kena sumpah?haha

Dah-dah.. back to the entry la Cik Nor.Sebenarnya Cik Nor join segmen oleh Bro Hasrul Hassan. Entry yang Cik Nor join tu kat SINI. Tajuk Segmen tu Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket. Cik Nor join last minute dah. Lagi 2 jam nak tamat baru join. Nasib sempat. Alahai..hehe

2, 3 hari jugalah dok tengok traffic blog. Aikk.. Bro HH ni biar betul ke? Tak ada perubahan pun trafik blog. Sama je. Tak ada roket-roket pun. haha. Lepas tu tengok dia updates kat FB rupanya 13hb baru dia lancarkan roket untuk blog Cik Nor. Perghh.. memang betul-betul meroketlah.. Setengah hari dah cecah 1k. Teruja sangat masa tu. Mana taknya trafik blog nak capai 1k penat sangat. merangkak tu pun belum tentu capai. 

Apa-apa terima kasih Bro HH kerana meroket trafik blog Cik Nor. Lain kali jangan lupa anjurkan lagi. hihi Buat hari-hari pun ok jugak.haha

10 comments:

  1. Tahniah cik norr ..x sempat nak join hiii nak tengok blog meroket jugak

    ReplyDelete
  2. bestnyaa. trafik blog sy blm pernah lagi cecah 1k dlm sehari huhuhu

    ReplyDelete
  3. tahniah sis...harap blog ni sampai ke bulan dan bintang laa perginya...hahaha

    ReplyDelete
  4. wah !! mencanak tu.. best kan kalau tetiba naik gitu.. hee~

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Dua kali ganda jugak kan

    ReplyDelete
  6. tuuu dia... dah meroket smpi ke bulan ;-)

    ReplyDelete
  7. Brader HH memang legend laa.. dari dulu dok folo die. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...