KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, February 22, 2017

Instant Shawl Cik Nor Collection










Assalamualaikum..

Lama kan Cik Nor tak updates blog pasal tudung yang Cik Nor jual. Maaf la yer.. Cik Nor buat-buat sibuk sikit. Haha. Mesti korang tertunggu-tunggu Cik Nor updates..ok perasan pulak Cik Nor ni😂😂😂

Kat atas semua instant shawl terkini yang ada di Cik Nor Collection. Semua instant shawl ini lebih kurang macam instant shawl yang Neelofa pakai tu. Nak pakai jenama Neelofa tak mampu. Meh la pakai yang celup ni. Hihi. Borong pun Cik Nor jual, runcit pun Cik Nor jual jugak.

Harganya korang tak perlu risau. Cik Nor jual murah-murah jer. RM 20.00 sehelai tidak termasuk pos. Material kain dari chiffon yang berkualiti. InsyaAllah..di jamin. Boleh cuci mata dulu. Kalau berminat jangan lupa contact Cik Nor yer.😊. Andai ada sebarang pertanyaan mengenai tudung-tudung yang Cik Nor jual jangan segan silu untuk whatsapp or call Cik Nor ye.

Tel/sms/whatsapp : 0199791081
Facebook : puteri.impianshop
Instagram : ciknor80

13 comments:

  1. Lama dah tak pakai instant shawl. Tapi tgk ni macam berkenan la plak

    ReplyDelete
  2. Bagusnya instant ni kalau lepas solat kat office tinggal sarung aje
    Tak payah susah-susah nak melilit:)

    ReplyDelete
  3. Cantik.. bunda jarang pakai shawl..tapi suka tengok orang pakai..

    Salam singgah dari Bunda.

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik warnanya... Rambang mata..

    ReplyDelete
  5. cantik!
    tapi aida ni bukan pemakai shawl.
    sebab pakai spec :(
    tak sesuai & tak selesa.

    ReplyDelete
  6. Wuihhhh ...pompuan kalau tengok tudung banyak banyak gitu susah nak pilih weyh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...