KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, March 5, 2016

Terkini di Cik Nor Collection




Assalamualaikum...

Dah lama x updates tudung terkini di blog. Hari baru  berkesempatan nak updates. Semuanya instant shawl...mudah senang, cepat n selesa. Rm25/helai tidak termasuk pos. Berminat nak mendapatkan instant shawl ini. Jangan lupa hubungi cik nor : 0199791081(whatsapp, wechat, telegram, sms or call)

Apa yang penting tudung labuh, menutup aurat , kain tebal tapi xpanas. Abaikan muka model yang xsemengah itu.

Sunday, February 28, 2016

Farewell Party

Assalamualaikum...
Dah kenapa tiba2 cik nor rajin pulak updates blog tapi sayang waktu malam. Ada ke orang nak baca blog malam2 ni.hehe. don't worry esok diaorang bacala..kalau baca la.haha.

Gambar permulaan xhenggat. Pizza n kek kopi..saja jer kan cik nor nak buat korang lapar n teringin nak makan malam2 macam ni.kihkih. itu saja yang mampu kami belanja untuk farewell party kecil2 for my housemate, k.nab. pizza lagi...sebenarnya majlis ni dulu sebelum Kenduri Pizza tapi cik nor dah langkau.kihkih. dah terlupa mana yang awal.

Inilah wajah2 ahlijawatankuasa majlis ni. Kihkih. 4 anak dara pinggitan..erk? Semuanya masih lagi mencari. Kalau ada yang berkenan jangan lupa pm cik nor.haha. promosi baekk punya. Mengarut jer cik nor ni. Ni lah housemate cik nor..ada seorang lagi sebenarnya tapi dia balik lewat. So, kami je la yang uruskan majlis ni.

Inilah orangnya yang kami raikan. Kak Nab a.k.a Mama Nab. Dia kami anggap macam mak kami.  Kak Nab di pindahkan ke Kota Bharu kerana kenaikan pangkat. Dia bekerja sebagai ketua jururawat bahagian pergigian untuk Kementerian Kesihatan Malaysia. Setelah hampir setahun kat Kota Bharu akhirnya permohonan pertukaran ke Terengganu berjaya. Yeayy dapat dpat jugak Kak Nab balik kampung. Kalau xsilap bulan julai tahun ni Kak Nab dah bersara. Good luck and all the best to Kak Nab.

Last sekali gambar kek kopi. Kek ni sedap tapi xleh nak makan banyak cepat muak.hehe.

Cukup lah tu merapu. Sambung lain entry pulak..😊



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...