KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, February 27, 2016

Kenduri Pizza

 Assalamualaikum...

Huwaa...dah lama benar xmenulis kat sini. Kalau ada pon join GA or segmen kan. Mesti yang mna datang blog cik nor confirm bosan xde dah citer merapu cik nor lagi.hehe.

Sebenar gambar yang kami g makan pizza ni dah lama. Kalau xsilap hujung tahun lepas. Tapi biasalah...macam xkenal cik nor, kalau xbuat pekasam dulu memang xsah.haha
 Adik cik nor yang oku tu la sibuk jer nak makan pizza sebab 2 3 hari sebelum balik kampung hujung minggu tu cik nor ada selpie kat pizza hut. Masa tu kalau xsilap cik nor ngan housemate g beli pizza sebab nak buat farewell party kecik2 sempena kakak housemate kitaorang dapat pindah balik kampung sendiri. Citer yang pasal farewell party tu nanti cik nor up kemudiannya.hehe
Jangan ditanya apa nama pizza yang kami makan. Kami main order jer.haha.  cik nor ingat nak save budget la sebab mintak kad diskaun pizza ngan roomate. Yang mana bila tunjuk kad tu...beli satu pan dapat free 1 pan mana pan. Nak di jadikan cerita masa order tu cik nor lupa nak tunjuk kad diskaun tu. Masak kejap masa tu.haha. tapi nasib baik bukan silap cik nor, staff pizza tu yang silap sebab dia xtanya kami ada kad diskaun ke tak. Datang pulak staf yang dah lama kerja mintak maaf dan dia bagi kami 2 pan besar percuma untuk kami. Alhamdulillah..lega skit masa tu.
Total damage untuk malam tu rm120.00 termasuk gst untuk 2 pan pizza personal, 2 pan pizza large, 4 gelas coklat blend & 1 regular mushroom sup. 2 pan pizza large kami dapat free.
 Tapi cik nor bayar rm100.00 sebab cik nor dapat voucher pizza@ kfc rm20.00. Cik nor dapat dari mna? Dari
 point 8share jer.hihi. nak join 8share klikSini

Sila jangan kecam gambar yang last tu. Saya hanya mau bergambar..kihkih

Wednesday, February 24, 2016

Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA 


Assalamaulaikum...

Nak join klik banner tu yer:) Good Luck all..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...