KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 27, 2016

Korang Ada Soalan Tak Untuk Cik Nor?


Assalamualaikum..

Sempena tahun 2016 yang bakal melabuhkan tirainya beberapa hari lagi Cik Nor memberi peluang kepada semua pembaca setia Cik Nor. Tanyalah apa saja tentang Cik Nor atau blog Cik Nor.

Soalan tak puas hati dengan Cik Nor sendiri or blog Cik Nor. Tanya je apa saja dan Cik Nor janji akan jawab sebaik mungkin..insyaAllah.
😊😊😊

16 comments:

  1. Replies
    1. selalu jer dtg kl tapi atas urusan kerja.. InsyaAllah kalau g makan angin cik nor contact anies..:)

      Delete
    2. x kontek siap cik nor... x mo kwn lg hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Azam tahun 2017..sambung azam tahun 2016..nak kawen..InsyaAllah..aamiin

      Delete
  3. terima kasih ya masih link kan blog Etuza kat sini

    ReplyDelete
  4. bila nak kita dapat jumpa face to face nie..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..ada rezeki kita jumpa yer farah..nak jumpa Lyana Ishak skali..hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Seronok tak terkata yui..banyak masam manis ber blog ni..hihi

      Delete
  6. Amboiiii...mcm wakil rakyat je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. praktis kak..mana thu jadi bini YB..hahaha

      Delete
  7. bila nak datang jb? bila nak jumpa? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..ada rezeki kita jumpa yer aida..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...