KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, December 17, 2016

Bila Peminat Ayda Jebat Sentap

Assalamualaikum..

Hai semua. Selamat beristirehat dihujung minggu yer. Gunakan masa rehat ini untuk bersama-sama keluarga tersayang.Moga ikatan kekeluargaan ini lebih erat dan kekal aman harmoni hingga ke jannah.

Eh..panjang pulak coloteh Cik Nor ni. Tajuk cam best tapi isinya dah merapu..hihi. Macam biasalah setiap hari kalau Cik Nor buka blog mesti tengok komen dulu. Itu sudah kemestian bagi Cik Nor. Kalau korang mula-mula buka blog korang tengok apa dulu?

Pergh...bila peminat Ayda Jebat sentap macam printscreen kat atas tu la. haha. Cik Nor cakap benda yang betul so tak payah nak sentap-sentap la. Memang Cik Nor tak suka dengan Ayda Jebat nak mengaku minat wat apa. Kan?

Korang mesti terpingga-pingga pasal apa Cik Nor meroyan ni. hihi. Nak tahu cerita sebenar boleh klik Sini. Komen-komen tu semua ikhlas dari hati Cik Nor bukan Cik Nor reka-reka.

Cik Nor macam nak kenal jer anoynimous ni. Lelaki ke? Solo lagi ke? Eh..lebih-lebih pulak Cik Nor ni. haha.

7 comments:

  1. kita pon kurang sikit dgn iye. hihihi
    kalau kite buka blog memula try update entry dlu. if ade idea lah. kalau xda terus bls komen

    selamat pagi cik nor

    ReplyDelete
  2. haha saya buka blog tengok stats dulu, unless baru post entri baru saya check komen lol. memang kalau ada orang sentap suka bagi komen as anonymous eh? saya pun kena hahaha

    ReplyDelete
  3. kak... kita geng
    Nur pun dok suka AJ... kikiki

    ReplyDelete
  4. Takpe ciknor...pandangan peribadi beliau...biasalah manusia kalau suka berlebihan mmg dia akan komen cm tu...apa2 pun take it positive ye

    ReplyDelete
  5. bdk2 skrg ni lain mcm perangainya yg sy tgk... minat artis tu biarlah berpada2...ni mcm x leh tercuit langsung. cpt je nk melenting...

    ReplyDelete
  6. peminat dia la nie.. masing2 ada pendapat sendiri kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...