KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, December 11, 2016

Anugerah Melodi | Anugerah Ayda Jebat

Sumber gambar dari pakcik google

Assalamualaikum..

Malam tadi berlangsungnya anugerah melodi 2016 dibawakankan secara langsung dari PWTC. Cik Nor tengok kat tv3 jer. hihi. Kita dok Kelantan jauh nak g PWTC.

Malam tadi kemain lagi berkoba-koba nak tengok anugerah tu. Tengok calon kemain best-best. Tapi bila tengok banyak kategori Ayda Jebat menang. Hati dah tawar nak tengok. Lain yang dirasakan menang lain pula yang menang. 

Pengacara dah best tapi kenapa perlu tukar-tukar partner?Tv3 ni dah tak mampu ke nak bayar 2 orang pengacara tetap ke? Kat situ satu kelemahan Anugerah Melodi. Yang terkinja-kinja kat tengah tu apa motif dia. Alahai menburukan keadaan jer nampak.

Time artis menyanyi perlu ke semua hadirin berdiri? Macam something jer tengok. Biasa kalau hadirin bangun just untuk memberi penghormatan kepada sesorang yang dihormati. Ni tak just nak dengan nyanyian jer kot. Banyak lagi TV3 perlu baiki Anugerah Melodi ini untuk tahun-tahun akan datang supaya tak membosankan lagi.

Jangan kecam hakak, hakak cakap ikhlas dari hati apa yang tak kena dimata Cik Nor. Apa-apa pun tahniah kepada semua pemenang. Semoga maju jaya dimasa akan datang.

11 comments:

  1. sy tgk sekerat je.. lps lopa mng trs zzzz 😊

    ReplyDelete
  2. x tengok pun...
    nanti la nak tgk ulangan kalau ado..huhu

    ReplyDelete
  3. tak tengok pulak anugerah melodi ni..ayda jebat menang banyak ye..rezeki dia

    ReplyDelete
  4. I used to watch Melodi on TV3 a long time ago. I wished I could watch it live! What a treat it would be.

    ReplyDelete
  5. Tengok jugak Anugerah Melodi hari tu tp sekerat sekerat. Ha a, mcm nampak serabut.

    ReplyDelete
  6. Ayda Jebat menang sbb kmi undi hasil penat kmi so respect lah ye :) bgus la bila nyanyi artis berdiri enjoy so xde la nmpak hambar..cer tgok awards luar negara bila ade performer semua artist diri dancing dn enjoy.. just for me kekurangannya hanya pd tmpt yg kecik tpi xpe mngkin pihak pngurusan x expect akan dpt smbutan tu sbb dia buat tmpt yg limit..but sokay thun dpan mgkin akan lebih gah dn sensasi!!

    ReplyDelete
  7. Rancangan tu sepatutnya kena menarik..baru best anugerah

    ReplyDelete
  8. Rancangan tu sepatutnya kena menarik..baru best anugerah

    ReplyDelete
  9. ooo. kite tak tgk plak.
    pwtc ala dkt je kat rumah tp langsung x tahu. hihihihi

    ReplyDelete
  10. Fiza langsung tak tengok.. tak sedar pun bila ada rancangan nie.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...