KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, November 18, 2016

Cik Nor Dapat Hadiah Syampu

Assalamualaikum...

Perghh tajuk macam riak kan? Bukan riak tapi nak bagitahu jer sebenarnya nak bagitahu Cik Nor menang contest komen, tagged and win. Senang jer contest ni sebenarnya.

Si tukang tag Lyana Ishak. Cik Nor pantang orang tag confirm join punya lah. hihi. Contest ni berlangsung kat blog tokey pavlova gebu dan brownies kedut.  Siapa lagi kalau bukan Safura. Bestnya kalau dekat dengan rumah Rara confirm setiap bulan order pavlova or brownies. hehe.

Meh Cik Nor kenalkan syampu apa Cik Nor menang. Syampu aura hijab khas untuk rawatan rambut gugur. 

Fungsi Aura Hijab :

  • * Mengawal rambut gugur seawal 7 hari
  • * Melebatkan rambut yang nipis
  • * Melicinkan rambut supaya mudah diurus
  • * Menghilangkan kelemumur & merawat kulit kepala gatal
  • * Mengekalkan bau harum pada rambut hingga 12 jam
Korang jangan risau kilang berdaftar dengan KKM, kilang berstatus halal & GMP, syarikat berdaftar SSM dan paling  best delivery sampai ke rumah / pejabat.

Bahan aktif :
Habbatus sauda
Buah keras
Daun bidara
Minyak zaiton

Kesan pantas Aura Hijab : 
1. Rambut wangi dan lembut seawal penggunaan pertama
2. Rambut gugur mula kurang pada hari ke 7
3. Anak rambut mulai tumbuh pada hari ke 14
4. Rambut bertambah lebat hari ke 30.

Cara penggunaan syampu rawatan Aura Hijab : 

1. Gunakan Aura Hijab sekali sehari
2. Urutkan rambut dan kulit kepala dengan lembut bagi syampu dan nutrisi.
3. Biarkan selama 5 minit untuk nutrisi menyerap kedalam rambut dan kulit kepala
4. Bilas kepala hingga bersih

Di edarkan oleh :
Be One Excel Sdn Bhd
No.15, Jalan Laman Orkid 3/1, Laman Orkid, Nilai Utama, 
71800 Nilai, Negeri Sembilan

Untuk keterangan lanjut hubungi : 
017-5444880
www.aurahijab.my


Cik Nor tak guna sebenarnya syampu ni. Cik Nor bagi kakak guna sebab rambut dia mengalami keguguran yang teruk sehingga menampakkan kulit kepala. semoga syampu ini membawa perubahan kepada rambut kakak. InsyaAllah..

21 comments:

  1. Baguslah Cik Nur.. hadiah dikongsi bersama..

    ReplyDelete
  2. Tahniah...adik yang baik dan prihatin ni :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah cik nor. Wlp xpkai, moga2 dpt membantu kkak cik nor. ☺

    ReplyDelete
  4. Berkesan ke? Sebab saya pun ada problem yang sama. hair fall problem tapi tak serious sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak blh nak bagi komen lagi. After seminggu baru blh nampak..:)

      Delete
  5. congrats on your winning :D
    my first time to know of this shampoo.

    ReplyDelete
  6. Rezeki Cik Nor yg rajin msk contest...

    ReplyDelete
  7. All the ingredients in the shampoo is natural and it can gives a good effect to the hair.

    ReplyDelete
  8. nice shampoo with so many benefits. i would love to try it out!

    ReplyDelete
  9. Shampoo itu sesuai dengan rambut saya. I pun nak rambut yang banyak.

    ReplyDelete
  10. mana adil? x kn cik nor sorg je yg dpt??? ini tidak adil!! ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...